Jeugd GGZ Eindhoven

Yes We Can Clinics is een gespecialiseerde Jeugd GGZ-instelling voor jongeren met verslavingen, gedragsstoornissen en gedragsproblemen. Er zijn vele vormen van Jeugd GGZ in Eindhoven, maar deze aanpak is uniek. Het hoofdkantoor van Yes We Can Clinics is gevestigd in Eindhoven.

Jongeren kunnen er terecht voor behandeling van gedragsstoornissen (zoals ADHD), depressie, communicatieproblemen, gezinsproblematieken, motivatieproblemen, faalangst, zeer lage eigenwaarde van het kind en autoriteitsproblemen. Deze vorm van Jeugd GGZ is vooral gericht op stoornissen, gedragsproblemen en opkomende verslavingen. Yes We Can Clinics verzorgt behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de Jeugd GGZ.

Jeugd GGZ kan anders

Yes We Can Clinics is een initiatief van professionals en counselors die beiden menen dat de Jeugd GGZ anders kan in Nederland. Veel jongeren die in de problemen komen – of dreigen te komen – willen een massieve, direct hanteerbare oplossing. Vaak staan zij op het punt uit huis geplaatst te worden of hebben op dit moment gesprekken met psychologen, therapeuten en maatschappelijk werkers. Voor veel jongeren werkt dit, maar voor heel veel jongeren ook niet. Onze aanpak is voor veel jongeren ( zo’n 70 procent van de cliënten) succesvol gebleken. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en hun ouders/verzorgers. Zo’n gezamenlijke aanpak bij Yes We Can Clinics blijkt voor veel jongeren het keerpunt in hun leven.

Om deze redenen verzorgt Yes We Can Clinics behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de Jeugd GGZ. Onze opnamefaciliteit ligt in de Belgische Ardennen. Het intakegesprek wordt streng getoetst op de motivatie van de jongeren om deel te nemen aan het traject.

Zoekt u hulp bij Jeugd GGZ in Eindhoven?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure? Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.