Jeugdzorg Nederland

Yes We Can Clinics is een gespecialiseerde Jeugd GGZ instelling voor jongeren met gedragsstoornissen, verslavingen (zoals alcohol-, drugs-, game- en gokverslaving) en gedragsproblemen. Er zijn vele vormen van jeugdzorg in Nederland, maar deze aanpak is uniek. Het hoofdkantoor van Yes We Can Clinics is gevestigd in Eindhoven.

Jongeren tussen de 13 en 21 jaar kunnen hier terecht voor behandeling van verslavingen, gedragsstoornissen (zoals ADHD), depressie, communicatieproblemen, gezinsproblematieken, motivatieproblemen, faalangst, zeer lage eigenwaarde van het kind en autoriteitsproblemen. Deze vorm van jeugdzorg is vooral gericht op gedragsstoornissen, gedragsproblemen en verslavingen.

Yes We Can Clinics verzorgt behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de jeugdzorg.

Jeugdzorg kan anders in Nederland

Yes We Can Clinics is een initiatief van professionals en counselors die menen dat de jeugdzorg anders kan in Nederland. Veel jongeren die in de problemen komen – of dreigen te komen – willen een direct hanteerbare oplossing. Vaak staan zij op het punt uit huis geplaatst te worden of hebben op dit moment gesprekken met psychologen, therapeuten en maatschappelijk werkers. Voor veel jongeren werkt dit, maar voor heel veel jongeren ook niet. Deze jongeren en hun ouders zien op tegen de uitzichtloosheid en zijn op zoek naar een andere oplossing.

Om deze redenen verzorgt Yes We Can Clinics behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de jeugdzorg. Onze opnamefaciliteit ligt op een unieke locatie in Hilvarenbeek. Door de vele aanmeldingen binnen onze instelling wordt in het intakegesprek zeer streng getoetst op de motivatie van de jongeren om deel te nemen aan het traject.

Zoekt u jeugdzorg in Nederland?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure? Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.