Jeugdzorg Overijssel

Yes We Can Clinics is een gespecialiseerde Jeugd GGZ-instelling voor jongeren met gedragsproblemen. Er zijn vele vormen van jeugdzorg in Overijssel, maar deze aanpak is uniek. Het hoofdkantoor van Yes We Can Clinics is gevestigd in Eindhoven.

Jongeren tussen de 13 en 21 jaar kunnen hier terecht voor behandeling van gedragsstoornissen, zoals ADHD. Deze vorm van jeugdzorg is vooral gericht op stoornissen, gedragsproblemen en verslavingen.

Yes We Can Clinics verzorgt behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de jeugdzorg.

Jeugdzorg moet anders

Yes We Can Clinics is een initiatief van professionals en counselors die menen dat de jeugdzorg anders kan in Overijssel en in Nederland. Veel jongeren die in de problemen komen – of dreigen te komen – willen een massieve, direct hanteerbare oplossing. Deze jongeren en hun ouders zien op tegen de uitzichtloosheid en zijn op zoek naar een andere oplossing.

Om deze redenen verzorgt Yes We Can Clinics behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de jeugdzorg. Onze opnamefaciliteit ligt op een unieke locatie in Hilvarenbeek. Door de vele aanmeldingen binnen onze instelling wordt in het intakegesprek zeer streng getoetst op de motivatie van de jongeren om deel te nemen aan het traject.

Zoekt u jeugdzorg buiten Overijssel

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure? Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.