Jongerenopvang

Om wat voor redenen dan ook, kunnen jongeren zelfdestructief gedrag gaan vertonen. Ze raken verstrikt in vernietigende patronen met mogelijk grote problemen tot gevolg. Voor zichzelf en voor de omgeving. Dat vraagt om professionele zorg, aandacht en opvang.

Yes We Can Clinics kan die deskundige jongerenopvang bieden en manieren en mogelijkheden voor jongeren aandragen. Zodat zelfdestructie kan worden omgebogen naar constructief werken aan zelfvertrouwen en een hernieuwde eigen sterke persoonlijkheid.

Op een unieke manier en op prachtige locaties, krijgen jongeren bij Yes We Can Clinics precies die jongerenopvang die ze nodig hebben en verdienen. U leest er meer over op deze site.

Doelstelling

Het doel van de behandeling is om jongeren uit hun zelfdestructieve ban te halen. Het verstrikt raken in die ban kan leiden tot verkeerde keuzes met vaak levenslange gevolgen. Niets doen is daarom geen optie!! Wel wat doen leidt tot een bevrijdende ervaring, zowel voor de jongeren als hun directe omgeving. Het terugkrijgen van eigenwaarde geeft weer nieuwe doelen waarop vertrouwd kan worden, zodat er weer positieve keuzes gemaakt gaan worden. Yes We Can Clinics verzorgt behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen binnen de jeugdhulpverlening.

Jongerenopvang nodig?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure?
Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vraag een intakegesprek aan