Family Island

Family Island gepresenteerd door Johnny de Mol biedt vier probleemgezinnen een laatste strohalm. Deze gezinnen, verscheurd door problemen met onhandelbare tieners, worden meegenomen naar een onbewoond eiland. Het doel is om de negatieve spiraal te doorbreken zodat alle gezinsleden weer normaal met elkaar in een huis kunnen leven.

De gezinnen moeten wennen aan hun nieuwe thuis op het eiland en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het onbekende eten, de dieren, de nieuwe regels en de soms heftige sessies eisen hun tol.

Family Island biedt niet het zelfde programma als Yes We Can Clinics aan, maar het is zeker de moeite waard om de afleveringen te bekijken.

Meer weten over verslavingen en gedragsproblemen en stoornissen?

Yes We Can Clinics is een gespecialiseerde jeugdkliniek voor behandeling van jongeren tussen de 13 en 21 jaar met gedragsstoornissen, verslavingsproblemen en bijkomende gedragsproblemen. De zeer intensieve groepssessies, de vele één-op-één sessies gecombineerd met dagelijkse intensieve sport- en outdoor activiteiten maakt Yes We Can Clinics uniek in de jeugd-GGZ.

Lees hier de ervaringsverhalen van jongeren en hun ouders over Yes We Can Clinics.