Een fellow staat weer vol goede moed positief in het leven

Ik ben nadat ik mezelf heb aangegeven bij de politie en strafrechtelijk in de gevangenis heb uitgezeten door naar Yes We Can Clinics gegaan. Ik was een bang en eenzame jongen die heel de dag ernaar zat uit te kijken om zich in de avond terug te trekken op zijn kamertje. Ik was sociaal gezien.. Lees verder »

Willem werd vroeger flink gepest en voelde zich erg ongelukkig

Mijn naam is Willem en ik ben verslaafd. Door me op deze manier voor te stellen vergeet ik niet waar ik vandaan kom voor mijn opname bij Yes We Can Clinics. Wie was ik voor mijn opname. Ik ben een rustig, zorgzaam, intelligent en avontuurlijk persoon, maar als je me zou ontmoeten voordat ik naar.. Lees verder »

Erwin was depressief en gebruikte wiet

Mijn drugs of choice is wiet, ik was depressief en werkte alleen om wiet te kunnen kopen. Ik zag mijn leven niet zitten, ik leefde alleen maar om te kunnen blowen, want dan voelde ik me fijn en mijn familie begreep mij niet door mijn gevoel. Zij wilden niet dat ik blowde en daardoor ben.. Lees verder »

Denise (22) heeft gedragsproblemen en is verslaafd aan wiet en hasj

Yes We Can Clinics is mijn eerste kliniek opname geweest. Ik heb vanaf mijn vijftiende al verschillende psychologen gehad. Ik ben op mijn negentiende uit huis gegaan, omdat er ontzettend veel ruzie was en het een aantal keren is uitgelopen in geweld. Ik hoopte dat wanneer ik op mijzelf woonde het beter zou gaan. Dat gebeurde niet… Lees verder »