Een fellow (20) in herstel

Hallo iedereen bij YWCC,

Kennen jullie mij nog? Ik ben nu ongeveer 3 maanden terug uit de kliniek en ik moet zeggen dat het erg goed met mij gaat.
Ik leef nog niet helemaal op een roze wolk en vertoon zo nu en dan nog wat oud gedrag, maar dat gaat na zo’n lange tijd niet 1..2..3.. uit mijn systeem. Wanneer ik merk dat ik oud gedrag vertoon onderneem ik wel direct actie en draai dat terug. Dit zie ik iedere keer weer als succes.
Thuis gaat alles ook steeds beter, al heb ik wel gemerkt dat er heel veel vertrouwen terug moest worden gewonnen. Ook dit gaat erg goed. De relatie tussen mij en mijn moeder wordt ook steeds beter en hetzelfde geldt voor de relatie tussen mij en mijn broer.
Verder ben ik doordeweeks aan het werk, pak ik meetings, aan het voetballen, in de sportschool en bij mijn vrienden. Ik ben pas 2 keer in de stad geweest en had een hele gezellige tijd zonder te gebruiken.
Ook ben ik van plan om in september van dit jaar weer een studie te beginnen. Mijn voorkeur op dit moment gaat uit naar ‘sociaal pedagogische hulpverlening’ en ‘maatschappelijk werk en dienstverlening’.
De mannenmeeting en de jongerenmeeting in Amsterdam zijn meetings die ik om de week afwissel en verder pak ik 1 meeting in Utrecht.
Graag wil ik Mark mijn behandelaar nog heel erg bedanken voor alle wijze woorden, je hebt mij echt een nieuwe manier van denken gegeven in positieve zin. Ook wil ik aan de coaches laten weten dat ik het echt geweldig vind wat ze doen en daar veel respect voor heb.
Ik hoop over ongeveer een half jaar nog eens langs te kunnen komen in de kliniek als gastspreker en een aantal van jullie weer eens te kunnen zien.
Ik ben dankbaar dat ik op deze leeftijd al in het programma heb kunnen stappen en dat ik nog steeds clean ben.

Nogmaals bedankt voor alle handvatten.