Joëlla (19) een dankbare fellow laat Yes We Can en Yes We Do achter zich

Vandaag 29 september 2015 is mijn laatste dag bij Yes We Do en ga ik Yes We Can loslaten en definitief afsluiten..

Voor ik naar Yes We Can Clinics (YWCC) ging kon ik niet van mijn leven genieten, en was het een wirwar van leugens, onzekerheden, depressie, zeefbeschadiging en verkeerde vriendjes.
In de tijd bij YWCC heb ik veel dingen overwonnen en ben ik mezelf tegen gekomen. Ik heb gelachen en gehuild, maar al met al veel geleerd en plezier gehad.
Na YWCC ben ik een traject begonnen bij Yes We Do hier heb ik geleerd om zelfstandiger te worden en zelf dingen aan te gaan pakken en te gaan doen.
Hierdoor ben ik weer een stukje volwassener geworden en kan beter mijn verantwoordelijkheid nemen en mijn eigen initiatief.
Ik ben vorige week weer begonnen met mijn school en over een halfjaar doe ik al mijn examens en mijn doel is om mijn diploma te behalen voor Leisure Hospitality Host (met een makkelijker woord Recreatie).

Ook ben ik weer begonnen met mijn danslessen, omdat dansen mijn passie is en ik het heel erg heb gemist.
Aanstaande zaterdag heb ik een interview met het ED (Eindhoven Dagblad) waarin ik mijn verhaal mag vertellen en dat vind ik zo gaaf! Dat is namelijk ook een van mijn doelen in mijn leven: mensen inspireren, en mijn verhaal te vertellen en mensen helpen.

Ik ben weer begonnen met mijn leven te leven en dat voelt fantastisch!!
Natuurlijk heb ik nog wat ups en downs gehad in de tijd dat ik terug ben uit de kliniek, maar ik ben er sterker uitgekomen en het gaat een heel stuk beter met me dan voor Yes We Can. Ook het contact met mijn moeder is beter nu.

Ik ben heel dankbaar voor dit alles en leef per dag.
Ik ben Yes We Can Clinics heel dankbaar want zonder YWCC en het hele team was mij dit niet gelukt. Graag wil ik dan ook iedereen daar bedanken, met name mijn behandelaar Emelie, alle coaches!, de counselors, maar ook de mannen van Yes We Do Sander en Martijn.