Werken bij Yes We Can Clinics

Als niets meer lijkt te werken biedt Yes We Can Clinics voor veel jongeren tussen 13 en 23 jaar met gedragsstoornissen en/of verslavingsproblemen een oplossing. Onze aanpak is voor vele van hen succesvol gebleken. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en van hun ouders/verzorgers. Zo’n gezamenlijke aanpak bij Yes We Can Clinics blijkt vaak het keerpunt in hun leven.

Bij Yes We Can Clinics werken we op een gelijkwaardige wijze in multidisciplinaire teams. De behandelteams hebben intensief cliënten contact. We werken vanuit een andere visie met een zelf ontwikkeld concept  waarbij jongeren aangeven dat dit korte, intensieve programma bij hen past. Bij Yes We Can Clinics werken positief ingestelde mensen die het anders durven doen.  Professionals die kennis met daadkracht en doorzettingsvermogen weten te combineren.


Ervaren psychologen, orthopedagogen én laatstejaars wo-studenten opgelet! Kom een uniek kijkje nemen bij de mooiste jeugdkliniek van Nederland!

Meld je nu aan en kom een uniek kijkje bij ons nemen!

Onze snelgroeiende organisatie is altijd op zoek naar nieuw talent. En niet zomaar talent. Nee, om het team van dé jeugdkliniek van Nederland te versterken zijn we op zoek naar dé zorgprofessionals van Nederland.

Daarom zijn geïnteresseerde psychologen, orthopedagogen én laatstejaars wo-studenten vrijdag 18 mei vanaf 14.00 uur welkom voor een introductie door oprichter Jan Willem Poot, speeddates met YWCC-medewerkers, een rondleiding door de kliniek en gesprekken met cliënten (fellows).

Stuur jouw aanmelding + CV naar pa@ywcc.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Let op: het aantal plekken is beperkt.Collega Derek 
vertelt waarom hij graag bij ons werkt. Word jij onze nieuwe collega? 

 

Onze groeiende organisatie heeft vanaf 1 april 2018 de volgende vacatures:

 

Hoofdkantoor Eindhoven:

Kliniek Hilvarenbeek:

Yes We Can Youth Clinics:

Wij hebben in 2018 geen stageplaatsen.