Elke dag werken wij er met ruim 200 medewerkers aan om het leven van de jongeren (fellows) die wij behandelen te verbeteren. Yes We Can Clinics behandelt jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken nazorg. Dit traject doorlopen de jongeren met 60 andere fellows. Hierbij staat onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal. De fellows vinden veel herkenning en steun bij elkaar en bij de ervaringsdeskundige medewerkers, die soortgelijke problemen in hun verleden hebben gehad. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.


Voor ons hoofdkantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

Orthopedagoog of Psycholoog

Fulltime behandelcoördinator


Wat ga jij doen?

  • Het screenen van aanmeldingen op (contra) indicaties voor ons unieke behandelprogramma.
  • Een eerste inschatting maken van de problematiek van de cliënt en het systeem tijdens de intakegesprekken die je samen met je collega’s van het behandelteam (o.a. ervaringsdeskundige en psychiater) uitvoert.
  • Het maken van een voorlopig behandelplan inclusief een voorlopige beschrijvende diagnose.
  • Deelname multidisciplinaire overleggen.
  • Zorg coördinerende taken, zowel intern als extern, lopen als een rode draad door je werkweek welke bestaat uit 4 dagen van 9 uur (36 uur).

Wie ben jij?

  • Je bent een gediplomeerd psycholoog of orthopedagoog.
  • Je hebt al wat werkervaring opgebouwd binnen onze doelgroep en bent klaar om een stevig aandeel te gaan innemen binnen ons team.
  • Van nature ben je gemotiveerd, gedreven en enthousiast.
  • Je bent in staat om kennis te combineren met daadkracht en doorzettingsvermogen en durft open en eerlijk te zijn naar de cliënten en je collega’s.
  • Jouw warme persoonlijkheid en betrokkenheid maken dat je als professional past bij de visie die Yes We Can Clinics uitdraagt en uniek maakt.

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een zeer dynamische werkomgeving. De werkwijze tussen alle disciplines gebeurt uiterst multidisciplinair en bestaat uit: psychiaters, psychologen, orthopedagogen en ervaringsdeskundigen. Tevens werk je nauw samen met de collega’s die werkzaam zijn in onze kliniek. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak?

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar vacatures@ywcc.nl.

Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je bellen naar 040 211 0311 en vragen naar de afdeling HR.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.