Yes We Can Youth Clinics biedt voor veel jongeren tussen 13 en 25 jaar met gedragsstoornissen en/of verslavingsproblemen een oplossing. Onze intensieve aanpak is voor vele van hen succesvol gebleken. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en van hun ouders/verzorgers. Zo’n gezamenlijke aanpak bij Yes We Can Youth Clinics blijkt vaak het keerpunt in hun leven.

Voor ons kantoor in Oirschot (Yes We Can Youth Clinics) zijn wij op zoek naar een parttime:

Receptionist(e) (24-36 uur)


Voor deze functie ben je nauw betrokken bij de internationale kliniek in Hilvarenbeek. Als receptioniste ambieer je te allen tijde een baan waarin je direct contact hebt met onze cliënten (ouders/verzorgers en jongeren) en ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je steekt graag jouw handen uit de mouwen en je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel! Het uitstralen van warmte en continue positiviteit is in deze functie een must. Finesse, tact en discretie zijn kenmerken die onze gerespecteerde clientèle vanzelfsprekend acht.

Als Receptionist(e) vorm je het eerste aanspreekpunt voor al onze gasten en cliënten (ouders/verzorgers en jongeren). Je verwelkomt ze en voorziet hen van alle benodigde informatie Zelfverzekerd en vol energie zorg je ervoor dat het serviceniveau uitstekend blijft.  Ook het aannemen, beantwoorden van telefoon en mail en de daaruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden behoren tot jouw taak. Dankzij jouw eerdere ruime receptie-ervaring (minimaal 5 jaar) in een dienstverlenende, internationale omgeving en tevens jouw inlevingsvermogen, weet jij jezelf direct onmisbaar te maken.

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau op het gebied van Hospitality en/of Frontoffice.
  • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels.
  • Je bent representatief, puur, inspirerend en je voelt feilloos aan welke omgangsvormen gewenst zijn.
  • Werken binnen een klein ambitieus team spreekt je aan en zet jou in je kracht.
  • Jouw werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Interesse gewekt?
Ben je positief ingesteld en heb je zin in een uitdagende functie? We nodigen je van harte uit te solliciteren.

Je motivatie en CV kun je mailen naar pa@ywcc.nl ter attentie van Patricia Mekes, medewerkster personeelsadministratie.

We hanteren een actief referentiebeleid. Geef daarom minimaal twee referenties op die we kunnen benaderen. We verzoeken je deze op je CV te vermelden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.