Als niets meer lijkt te werken biedt Yes We Can Clinics voor veel jongeren tussen 13 en 21 jaar met gedragsstoornissen en/of verslavingsproblemen een oplossing. Onze intensieve aanpak is voor vele van hen succesvol gebleken. Juist omdat we het niet alleen doen. Succesvolle behandeling vergt een stevige inzet van jongeren zelf en van hun ouders/verzorgers. Zo’n gezamenlijke aanpak bij Yes We Can Clinics blijkt vaak het keerpunt in hun leven.

Voor onze vestiging in de omgeving Heeze en Abcoude zijn wij op zoek naar een:

Counselor nazorg jongeren, oproepbasis (m/v)

 

Algemene informatie:
Het team van Yes We Can Clinics doet zijn werk vanuit de volle overtuiging dat een leven zonder problemen geweldig voelt. Als counselor draag je vanuit je persoonlijke ervaringen bij aan het herstel van jongeren. De uitgangspunten bij alle hulp die wij geven zijn openheid, eerlijkheid en veel geduld voor de jongere en diens omgeving. Als counselor ben je op oproepbasis beschikbaar je kunt bij calamiteiten opgeroepen worden binnen reguliere werktijden van maandag t/m donderdag tussen 9.00-18.00 uur. De counselor nazorg vervangt in de regel andere counselors bij hun afwezigheid.

Je taken bestaan uit:

  • het leiden van groepssessies van de jongeren volgens ons unieke 10-acties-programma

Functie-eisen:

  • Je bent tenminste vier jaar in herstel (volledig abstinent)
  • Je hebt het twaalfstappen-programma doorlopen
  • Je kunt werken vanuit deze methodiek, maar staat volledig open voor andere methodieken, ook om deze te leren
  • Een must is het hebben van werkervaring in een instelling voor verslavings- en/of gedragsproblematiek en je bent ervaren in het leiden van groepen


Sollicitatie:
Ben jij positief ingesteld, een inspirerende gesprekspartner en deel je onze visie? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar brigitte.jaspers@ywcc.nl. Je kunt ook (buiten kantoortijden) bellen met Brigitte Jaspers: 06-13547492.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.