Elke dag werken wij er met ruim 200 medewerkers aan om het leven van de jongeren (fellows) die wij behandelen te verbeteren. Yes We Can Clinics behandelt jongeren van 13 t/m 23 jaar met complexe gedragsstoornissen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken nazorg. Hierbij staat onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal. De fellows vinden veel herkenning en steun bij elkaar en bij de ervaringsdeskundige medewerkers, die soortgelijke problemen in hun verleden hebben gehad. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.


Voor ons hoofdkantoor in Eindhoven en de kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Fulltime: (Kinder- en Jeugd) PsychiaterWat ga jij doen?

 • Het uitvoeren van intakes en stellen van indicaties voor opname, in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire behandelteam (o.a. psycholoog en ervaringsdeskundige), waarbij de psychiater regiebehandelaar is.
 • Verrichten van psychiatrische consulten: verhelderende diagnostiek, psychotherapeutische e/o farmacotherapeutische follow-up, in samenwerking met het multidisciplinaire behandelteam.
 • Het afstemmen van de diagnosestellingen.
 • Het vaststellen van het behandelplan en ondersteunende behandelbeleid.
 • Tijdens MDO en op verzoek behandelinhoudelijk adviseren van het team behandelaren vanuit een contextuele visie.
 • Het leveren van een persoonlijke bijdrage aan intervisie.
 • Het mede met de andere regiebehandelaren verder ontwikkelen van het medisch psychiatrische behandelbeleid, met als speerpunten innovatie, kwaliteitsverdieping en procesverbetering.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring binnen de (jeugd)psychiatrie en/of verslavingszorg en bent bekend met de ins en out van deze problematiek en vraagstellingen.
 • Je bent aantoonbaar als psychiater afgestudeerd en BIG geregistreerd.
 • Je hebt kennis van de doelgroep van Yes We Can Clinics.
 • Je bent bij voorkeur bekend met verslavingszorg.
 • Je beschikt als geen ander over een probleemoplossend vermogen en onderhandelingsvaardigheid.
 • Je bent in staat anderen te overtuigen van een standpunt en tracht overeenstemming te bereiken door gebruik te maken van de juiste argumenten en methodes.
 • Als geen ander weet je visie te combineren met daadkracht en met overtuiging de geformuleerde bedrijfsdoelen van Yes We Can resultaatgericht vorm te geven en te behalen.
 • Je bent onderhandelingsvaardig en hebt het vermogen probleemoplossend te communiceren, je laat hierbij de mondelinge communicatie leidend zijn voor schriftelijke uitwisseling.

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Het behandelteam, bestaande uit psychiaters, psychologen, orthopedagogen, ervaringsdeskundigen en verpleegkundigen, hanteert een uiterst multidisciplinaire samenwerking. In deze fulltime functie werk je samen met de collega’s die werkzaam zijn in onze vestiging in Eindhoven en de kliniek in Hilvarenbeek. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek.

Geïnteresseerd?

Beschikt jij over deze ervaring en competenties en zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken? Ben jij iemand die goed kan schakelen tussen zorgen en confronteren en sta jij achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Je motivatie en CV kun je mailen naar pa@ywcc.nl. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met 040 211 03 11 en vragen naar de afdeling HR.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.