Elke dag werken wij er met ruim 200 medewerkers aan om het leven van de jongeren (fellows) die wij behandelen te verbeteren. Yes We Can Clinics behandelt jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken nazorg. Dit traject doorlopen de jongeren met 60 andere fellows. Hierbij staat onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal. De fellows vinden veel herkenning en steun bij elkaar en bij de ervaringsdeskundige medewerkers, die soortgelijke problemen in hun verleden hebben gehad. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.


Voor in onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Psychotherapeut

Minimaal 24 uur


Wij zoeken een psychotherapeut met bevlogenheid, enthousiasme, kennis en creativiteit, die deel wil uitmaken van een multidisciplinair team. Ervaring met de leeftijdsgroep (13 t/m 23 jaar) is een must, ervaring met verslavingszorg een pré. We stellen hoge eisen aan integriteit en je vermogen om een werkrelatie te creëren, gebaseerd op respect en betrouwbaarheid. Bij Yes We Can Clinics heb je 10 weken zeer intensief cliëntencontact. De uitgangspunten bij alle hulp die wij geven zijn openheid, eerlijkheid en veel geduld voor de jongere en diens omgeving.

Wat ga jij doen?

 • Uitvoeren van (een gedeelte van) de behandeling (één-op-één, groeps- of systeembehandeling).
 • Beheren van de individuele cliëntvraagstukken en beargumenteren van behandelkeuzes.
 • Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen en behandelplanbesprekingen.
 • Geven van werkbegeleiding.
 • Ondersteunen van collega’s.
 • Opstellen van tijdige en juiste rapportages.

Wie ben jij?

 • Je bent een psychotherapeut (of klinisch psycholoog) met een BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit/ervaring met de doelgroep, het multidisciplinair behandelen en ervaring met kortdurende en (intensief klinische zorgverlening.
 • Je bent in staat om kennis te combineren met daadkracht en doorzettingsvermogen.
 • Je durft open en eerlijk te zijn naar de cliënten en je collega’s.
 • Je hebt ervaring met het behandelen van complexe persoonlijkheidsstoornissen en trauma.
 • Je hebt kennis van complexe psychodiagnostiek.
 • Je kunt werken met zorgprogramma’s en zorgpaden.

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een zeer dynamische werkomgeving. De werkwijze tussen alle disciplines gebeurt uiterst multidisciplinair en bestaat uit: psychiaters, psychologen, orthopedagogen, jongerencoaches, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Tevens werk je nauw samen met de collega’s die werkzaam zijn in onze kliniek. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak?

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar vacatures@ywcc.nl.

Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je bellen naar 040 211 0311 en vragen naar de afdeling HR.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.