Elke dag werken wij er met ruim 200 medewerkers aan om het leven van de jongeren (fellows) die wij behandelen te verbeteren. Yes We Can Clinics behandelt jongeren van 13 t/m 23 jaar met complexe gedragsstoornissen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken nazorg. Dit traject doorlopen de jongeren met 60 andere fellows. Hierbij staat onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal. De fellows vinden veel herkenning en steun bij elkaar en bij de ervaringsdeskundig medewerkers, die soortgelijke problemen in hun verleden hebben gehad. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.


Voor onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig Werkende Kok
(38 uur per week)


Wat ga jij doen?

Een kok bij Yes We Can Clinics verzorgt de maaltijden voor de ruim 120 jongeren zoals ze dat thuis ook gewend zijn. De ene dag iets uitgebreider dan de andere dag, maar wel elke dag bereid met verse ingrediënten. De koks werken samen met de Chef in een team en verzorgen het ontbijt, de lunch en het diner. Er wordt op afgesproken tijden gegeten zodat de jongeren na de maaltijd weer met activiteiten verder kunnen gaan. Het werken in een kliniek vraagt om een veelzijdige, creatieve kok met de nodige rust en humor.

Wie ben jij?

  • Je kunt zelfstandig werken in de warme en koude keuken.
  • Je anticipeert actief op wensen en vragen van onze jongeren.
  • Je werkt graag met verse ingrediënten.
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op minimaal MBO niveau 2.
  • Je hebt kennis van HACCP en handelt hiernaar.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak?

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je CV en motivatie kun je mailen naar bart.janssen@feniksbv.com.

Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je bellen naar 040 211 0311 en vragen naar de afdeling HR.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.