Elke dag werken wij er met ruim 200 medewerkers aan om het leven van de jongeren (fellows) die wij behandelen te verbeteren. Yes We Can Clinics behandelt jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken nazorg. Dit traject doorlopen de jongeren met 60 andere fellows. Hierbij staat onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal. De fellows vinden veel herkenning en steun bij elkaar en bij de ervaringsdeskundige medewerkers, die soortgelijke problemen in hun verleden hebben gehad. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.


Binnen ons behandelteam op ons hoofdkantoor in Eindhoven is er momenteel beschikbaarheid voor:

Basispsychologen of orthopedagogen

Werkervaringsplek (2 dagen per week)


Wat ga jij doen?

  • Screenen van aanmeldingen.
  • Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen.
  • Deelnemen aan intakegesprekken.
  • Het (samen) coördineren van de behandeling.

Functie-eisen:

  • Je bent een universitair afgestudeerde (basis) psycholoog of orthopedagoog.
  • Je hebt affiniteit met jongeren en ouders.
  • Je durft open en eerlijk te zijn naar cliënten en collega’s.
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek waar je kunt leren en ervaring op kunt doen binnen de specialistische jeugdzorg onder supervisie van een ervaren behandelaar. Je maakt bent twee dagen per week werkzaam binnen ons behandelteam, waar je ook een vergoeding voor krijgt. Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. De werkwijze tussen alle disciplines gebeurt uiterst multidisciplinair en bestaat uit: psychiaters, psychologen, orthopedagogen en ervaringsdeskundigen. Tevens werk je nauw samen met de collega’s die werkzaam zijn in onze kliniek. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek.

Sollicitatie:

Interesse gewekt?

We nodigen je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar pa@ywcc.nl onder vermelding van ‘Werkervaringsplek Eindhoven’.

Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je bellen naar 040 211 0311 en vragen naar de afdeling HR.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.