Afkicken

Yes We Can Clinics is een gespecialiseerde GGZ-instelling waar jongeren kunnen afkicken. De behandeling richt zich primair op alcoholverslavingdrugsverslavinggokverslaving en gameverslaving, maar andere verslavingen worden ook behandeld.

Op een andere manier behandeld worden

Yes We Can Clinics is een initiatief van professionals en ervaringsdeskundigen die menen dat behandeling en de jeugdhulpverlening anders kan in Nederland. Veel jongeren die in de problemen komen – of dreigen te komen – willen een massieve, direct hanteerbare oplossing. Vaak staan zij op het punt uit huis geplaatst te worden of hebben op dit moment gesprekken met psychologen, therapeuten en maatschappelijk werkers. Voor veel jongeren werkt dit, maar voor heel veel jongeren ook niet. Deze jongeren en hun ouders zien op tegen de uitzichtloosheid en zijn op zoek naar een andere oplossing.

Om deze redenen verzorgt Yes We Can Clinics behandeltrajecten om van je verslaving af te komen en voor iedere vorm van gedragsproblemen binnen de Jeugd GGZ. Onze kliniek ligt op een unieke locatie in Hilvarenbeek. Door de vele aanmeldingen binnen onze kliniek, wordt in het intakegesprek zeer streng getoetst op de motivatie van de jongeren om deel te nemen aan het traject.

Wilt u uw kind laten behandelen?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure?
Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vraag een intakegesprek aan