Informatiebijeenkomst Yes We Can Clinics

Voor familie, cliënten, verzorgers, geïnteresseerden en professionals.

Het doel van deze informatieavond is meer achtergrondinformatie te verschaffen over YWCC, wat probleem- en verslavingsgedrag nu precies inhoudt, en hoe wij werken binnen YWCC met daarbij een uitgebreide blik op het programma in de kliniek. Bovendien zal er aandacht worden besteed aan de rol van ouders in het herstelprogramma.

Het is een interactieve avond met ruimte voor discussie en vragen, waarin we ook proberen oud-cliënten en hun ouders te laten delen over hun ervaringen.

De lezing wordt verzorgd door een Yes We Can medewerker uit de kliniek en een medewerker uit Eindhoven.

Wij adviseren om hier zeker bij aanwezig te zijn in het belang van het (blijvend) herstel van de deelnemer. Maar ook voor u als familie/verzorgers, broertjes of zusjes.

De lezing wordt gegeven op:

  • maandag 19 november 2018 van 18.00 uur tot 20.30 uur (maximum aantal bezoekers bereikt)
  • maandag 17 december 2018 van 18.00 uur tot 20.30 uur (incl. een pauze van 15 min)

Aanmelden informatiebijeenkomst

Gezien de grote belangstelling wordt u verzocht zich aan te melden bij het casemanagement via onderstaand aanmeldformulier. Wij vragen u z.s.m. aan ons door te geven op welke datum en met hoeveel personen u aanwezig wenst te zijn. Bij het maximaal bereikte personen (150) is er helaas geen plek meer en kunt u zich vanzelfsprekend aanmelden voor de eerstvolgende informatieavond.

De locatie van de lezing:
Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Vanuit Amsterdam – Utrecht – ‘’s-Hertogenbosch
U volgt de borden ’s-Hertogenbosch-Eindhoven (A2/E25), bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Vanuit Den Haag – Rotterdam – Breda – Tilburg     
Via A13, A16, A58 volgt u bij Eindhoven de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Vanuit Maastricht
U volgt de borden richting Eindhoven (A2/E25), bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag ziet u Hotel Eindhoven recht voor u.

Vanuit Antwerpen
U volgt de borden richting Eindhoven (A67/E34), bij Eindhoven volgt u de borden Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Via openbaar vervoer
Vanuit Eindhoven centraal station is het mogelijk om de buslijnen 7, 117, 317 en 318 te nemen. Deze bussen stoppen allen voor het hotel.


Onderschat het belang van deze lezing niet, het draagt bij aan het herstel van uw kind!