Sinterklaas bij Yes We Can Clinics

07 dec 2022 - news

December is weer aangebroken! Deze feestmaand is zoals ieder jaar afgetrapt met een Sinterklaasviering bij Yes We Can Clinics. Het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend om tijden van plezier en een gevoel van samenhorigheid te hebben. Daarom zorgen we er met zijn allen voor dat het de fellows bij Yes We Can aan niets ontbreekt.

In Hilvarenbeek zijn de 175 schoentjes van onze fellows gevuld door Sinterklaas himself. Dit was de kickoff voor een middag vol feestelijke activiteiten. Als kers op de taart kwam onze Yes We Can Sint langs en las hij voor iedere fellow een persoonlijk gedicht voor. Een onvergetelijke Sinterklaasviering voor onze fellows in Hilvarenbeek. Maar ook onze fellows bij de dagbehandeling in Eindhoven is de Sint niet vergeten. 5 december begon hier met een feestelijke Sinterklaas-lunch.

Het werd een mooie dag waar de fellows én collega’s met veel plezier op terugkijken. Sinterklaas, lieve pieten, alle fellows en alle collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt: superbedankt voor een prachtige dag. Yes We Can! ❤️

/