Filmpjes jongeren 2018

Patrick gamede dagelijks, was depressief en zag het niet meer zitten.


Tristan was zwaar depressief, rookte dagelijks wiet en zag het leven niet meer zitten.


Filmpje ontstaan Yes We Can Clinics

Yes We Can is in 2010 opgericht door Jan Willem Poot. Hij kampte zelf jaren geleden met gedrags- en verslavingsproblemen en zat vast in die steeds maar diepere negatieve spiraal waar niet alleen hij, maar ook de hele familie en mensen om hem heen in terecht kwamen. Lees hier het verhaal.


Filmpje behandeling

Yes We Can Clinics biedt specialistische zorg aan jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.

Wilt u meer informatie over onze behandelmethode? Klik dan hier


Jeugdkliniek vanuit de lucht

Bekijk de dronevideo van jeugdkliniek Yes We Can Clinics. In deze landelijke omgeving worden jongeren tussen de 13 en 23 jaar behandeld voor hun Psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.


Filmpjes jongeren 2017

Lianne werd jarenlang gepest en zag middelengebruik als een uitweg, maar sloeg hierin door.

 

Iris moest op haar 16e stoppen met trampolinespringen op hoog niveau na een ongeluk met haar rechteroog. Ze raakte depressief en beschadigde zichzelf om de emotionele pijn te verdringen.

 

Jayson was depressief, had moeite met zijn sekse en was mishandeld. Bij Yes We Can Clinics leerde hij dit alles een plek te geven.

 

Chelsea loog veel, ging niet meer naar school en had constant ruzie thuis. Ze vertelt hoe Yes We Can Clinics haar heeft geholpen.

 

Wouter gebruikte cocaïne en wiet en was depressief. Hij vertelt over zijn ervaring met Yes We Can en hoe het nu met hem gaat.

 

Yasmine was depressief en kampte met borderline en verschillende angsten. Ze vertelt over hoe Yes We Can Clinics haar heeft geholpen en hoe ze nu in het leven staat.

 

Victor werd veel gepest, waardoor hij zich erg alleen voelde. Hij isoleerde zich en begon met gamen om zijn eenzaamheid te onderdrukken.


Filmpje over werken bij Yes We Can Clinics

 

Kom jij werken bij Yes We Can Clinics?