RTL 4 Verslaafd – alcohol en wiet


RTL 4 Verslaafd – Een verslaving in combinatie met een gedragsstoornis kan desastreuze gevolgen hebben. Ook als je nog jong bent en niet zo heel lang gebruikt.
Dennis is pas 20 jaar, maar heeft eigenlijk geen leven meer. Door zijn alcohol- en wietverslaving in combinatie met meerdere problemen is hij in een diep isolement terechtgekomen en niemand kan hem nog bereiken.
Hierboven een prachtige weergave van hoe iemand die compleet kapot is, zo mooi kan veranderen.

Bent u geïnteresseerd in Yes We Can Clinics?

Yes We Can Clinics behandeld jongeren tussen de 13 en 23 jaar met gedragsstoornissen en verslavingsproblematieken zoals drugs-, alcohol-, gok- of gameverslaving.
Wij zien verschillende gedragingen bij jongeren. Er is bijvoorbeeld sprake van opstandig, agressief of ander grensoverschrijdend gedrag (stelen, liegen, manipuleren), schoolverzuim en verstoorde gezinsrelaties. Andere jongeren kennen bijvoorbeeld stemmingswisselingen, verkeren in een isolement, somberheid en zelfbeschadigend gedrag. Ook bij vormen van autisme en traumatisering kunnen jongeren zijn vastgelopen in hun ontwikkeling.

De behandeling bij Yes We Can Clinics

De behandeling van Yes We Can Clinics bestaat uit een intensief klinisch behandeling van 10 weken en een uitgebreid nazorgprogramma.
Yes We Can richt zich met name op jongeren die al een (langdurig) ambulant of klinisch traject hebben doorlopen, hetgeen onvoldoende resultaat heeft opgeleverd. Niet alleen de jongeren volgen een intensief behandelprogramma, maar ook de ouders/verzorgers volgen een intensief ouderprogramma van 6 dagdelen.

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics?

Neem dan contact op via 040-2110311 of via het contactformulier
Daarnaast verzorgen wij maandelijks een informatieavond in hotel van der Valk in Eindhoven. Geïnteresseerd? Meldt u hier aan.

Vraag een intakegesprek aan