Deze brief kregen wij van de vader van een van onze fellows:

Langs deze weg, wil ik Yes We Can en in het bijzonder Rudi, nogmaals bedanken voor de goede zorgen en adviezen die wij eind februari van dit jaar hebben gehad.

Wij kwamen daar natuurlijk voor onze zoon. Die had een verslavingsprobleem en wij moesten daar nu eenmaal aan meedoen. Zelf was ik een week daarvoor gestopt met gebruiken, maar ja, ik was daar niet voor mijzelf. Mede dankzij Rudi, ben ik het gelukkig anders gaan zien. 

Zes maanden later ga ik 3 keer in de week naar een NA meeting. Mijn koppigheid heb ik maar even geparkeerd, omdat ik NA meetings nodig heb om clean te blijven. Inmiddels doe ik bij de NA service. Ik deel de sleutelhangers en munten uit aan de personen, die hun cleantijd mijlpalen hebben bereikt. Twee weken geleden had ik de eer om de 6 maanden sleutelhanger te mogen uitreiken aan mijn zoon. Een bijzondere avond waar een vader zijn zoon de blauwe sleutelhanger mag uitreiken. Dit was nooit gelukt zonder jullie goede zorgen en adviezen. 

Bij onze zoon is het na de kliniek anders gelopen. Hij zou naar een safehouse gaan in Amsterdam. Na 4 dagen was hij weer bij mij thuis. Een bijzondere dynamiek. Een vader en zoon die herstellend verslaafd zijn in een huis. Ook weer door jullie adviezen kunnen wij elkaar steunen en gaat alles prima. Dus YWCC helpt niet alleen jongeren, maar ook indirect ook de ouders op een bijzondere manier. Waarvoor nogmaals dank aan Rudi en de rest van het behandelteam.

Hopelijk tot ziens (wel in een andere setting dan) . Nog 2,5 jaar en dan kom ik solliciteren bij YWCC. Dan mag het.

 

Lieve groet,

Vader van een fellow.