Werken bij Yes We Can Clinics

Bij ons werken positief ingestelde medewerkers die het verschil willen maken voor jongeren die zijn vastgelopen in hun leven. Professionals die kennis met daadkracht en doorzettingsvermogen weten te combineren. Die het waarderen dat veel administratieve taken en het plannen van afspraken door de organisatie uit handen wordt genomen zodat alle tijd en aandacht naar de jongeren kan gaan. Die het prettig vinden écht intensief contact te hebben met de jongeren (fellows). 

Onze medewerkers maken gebruik van elkaars talenten in multidisciplinaire teams. Dit gebeurt met veel liefde, warmte en passie. Het is van belang dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt binnen Yes We Can Clinics (YWCC). Pas dan kunnen we de fellows de onvoorwaardelijke steun bieden die zij nodig hebben.

We werken vanuit de (positieve) dynamiek van de groep. Onze benadering is individueel- en systeemgericht (op de omgeving van de jongere). YWCC staat voor openheid, eerlijkheid, bereidwilligheid en respect. Jongeren, jong volwassenen en hun ouders/verzorgers krijgen bij YWCC inzicht in hun gedrag en de achtergronden daarvan. We ontwikkelen nieuwe handvatten om het leven weer op de rit te krijgen.

Onze snelgroeiende organisatie is altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij iemand die positief is? Doorzettingsvermogen heeft? En een hart om anderen te helpen? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.

Hoofd behandelteam Natasja over werken bij Yes We Can Clinics

 

Yes We Can Clinics - Hoofdkantoor Nationale kliniek Eindhoven:

Yes We Can Clinics – Nationale kliniek Hilvarenbeek:

Derek van Relatiebeheer over werken bij Yes We Can Clinics

Wij hebben in 2018 geen stageplaatsen