Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Voor onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij voor 20 uur per week op zoek naar een:

Medewerker Huishoudelijke Dienst (m/v)

Wat ga jij doen?

 • Als medewerker huishoudelijke dienst ben je met jouw team verantwoordelijk voor het uitvoeren van dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden in de openbare ruimtes en in de slaapkamers van onze cliënten.
 • Het goed schoonmaken van een bepaalde ruimte wordt door jou op een snelle en professionele manier gedaan.
 • Als schoonmaker beweeg jij je in een hectische omgeving waardoor jij zorgeloos de volgorde van werkzaamheden kunt aanpassen.
 • Je ziet elke dag weer als een uitdaging om in een korte tijd de kliniek schoon en verzorgd achter te laten.
 • Jij bent in staat om verder te kijken dan wat gevraagd wordt.

Wie ben jij?

 • Jij hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
 • Jij bent een flexibele en betrouwbare collega die graag onderdeel uitmaakt van een leuk team.
 • Jij vindt het leuk om in een omgeving te werken waar veel jongeren tussen de 13-23 jaar verblijven.
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar (waarvan minimaal om de week 1 weekenddag).
 • Een open en gezellige persoonlijkheid die van aanpakken houdt.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. De Engelse taal spreken is een pré.
 • Je hebt een representatieve uitstraling en woont bij voorkeur in Hilvarenbeek of omgeving.

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Werken binnen een betrokken team met leuke en collegiale werksfeer.

Voor Yes We Can Clinics zijn de collega’s net zo belangrijk als de fellows. Daarom voerden wij onlangs een zeer uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Benieuwd naar de mening van jouw potentiële nieuwe collega’s? Bekijk de geweldige resultaten hier.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.