Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics.  Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.  

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

Online Ervaringsdeskundige Casemanager

(40 uur)

Zoals je zelf mogelijk hebt ervaren, is niks zo belangrijk als het eerste contact dat de jongeren of ouders hebben met de zorginstelling. Als hier geen vertrouwen ontstaat en de nodige klik, dan is het ontzettend moeilijk om jongeren in beweging te krijgen. Binnen onze kliniek legt de casemanager dit eerste contact en vormt daarmee de basis voor het vervolg van het traject. De uitgangspunten bij alle hulp die wij bieden zijn openheid, eerlijkheid en betrokkenheid voor de jongere en diens omgeving. Dit alles mag je ook van jouw collega’s verwachten tijdens je werk bij Yes We Can Clinics.

Wat ga jij doen?

  • Je beheert de chatfunctie op onze website en Facebookpagina en fungeert hierin als eerste online aanspreekpunt voor mogelijk toekomstige fellows en/of hun naasten
  • Je bent werkzaam in het team van Casemanagement en ondersteunt waar nodig, bijvoorbeeld in het afhandelen van administratieve taken of telefoongesprekken met jongeren, ouders en hulpverleners.

Wie ben jij?

  • Je hebt uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met webcare is een pré
  • Je bent volledig op de hoogte van de werking van social media
  • Je werkt nauwkeurig en je administratieve vaardigheden zijn prima ontwikkeld
  • Je bent 40 uur beschikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9:30 uur tot 18:00 uur
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en een professionele werkhouding waarbij je rust en overzicht kunt behouden.
  • Je hebt het twaalfstappenprogramma doorlopen en bent tenminste drie jaar in herstel en volledig abstinent

Wat bieden wij?

Naast de onwaarschijnlijk mooie ervaring van werken met jongeren bieden wij een dynamische werkomgeving met volop aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Yes We Can Clinics werkt bovendien uiterst multidisciplinair: psychiaters, ervaringsdeskundige counselors, psychologen, coaches en orthopedagogen staan zij aan zij om de levens van onze fellows een positieve draai te geven. Tevens werk je nauw samen met de collega’s die werkzaam zijn in onze kliniek in Hilvarenbeek. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek. Als vanzelfsprekend biedt Yes We Can prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240. Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.