Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Als aanvulling op ons team zijn we op zoek naar een: 

Relatie- en Contractmanager Jeugdzorg (Regio Noord-Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel)

(36 uur)

Om nu en in de toekomst jongeren op basis van onze onderscheidende aanpak te kunnen blijven helpen, onderhoudt Yes We Can Clinics intensief contact met gemeenten, verwijzers, opdrachtgevers en ketenpartners. Als relatie- en contractmanager ga jij bestaande relaties onderhouden en contacten intensiveren. Daarnaast ben je gericht op het verder opbouwen van een relevant netwerk. Jij bent het gezicht en aanspreekpunt van Yes We Can Clinics in jouw regio. Daarnaast ben je de teamspeler die, daar waar nodig, zijn/haar kwaliteiten ook in de regio’s van teamleden inzet.

Wat ga jij doen?

 • Je gaat zorgen voor het vergroten van de bekendheid van onze dienstverlening.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en verder uitbreiden van de samenwerking met de gemeenten, regio’s en overige samenwerkingspartners.
 • Je onderhoudt intensief contact met de gemeenten binnen jouw regio.
 • Je bent verantwoordelijk voor het proces van aanbestedingen, contractbeheer en het realiseren van bijbehorende doelstellingen binnen de aan jou toegewezen regio’s.
 • Je signaleert trends, behoeftes en kansen en levert hierdoor een bijdrage aan de doorontwikkeling van onze dienstverlening.
 • Je werkt vanuit je eigen regio, maar zet jouw inhoudelijke zorgexpertise ook in bij collegae in andere regio’s. In de regel werk je 1 keer per week (op woensdag) in Eindhoven op het Hoofdkantoor, voor overleg en binding met je team.

Wie ben jij?

 • Je bent jeugdzorgprofessional (geweest) en hebt affiniteit met onze dienstverlening en doelgroep.
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt 5 -10 jaar relevante werkervaring in jeugdzorg opgedaan, waarbij je bij voorkeur een goed onderhouden, relevant netwerk hebt opgebouwd.
 • Je bent communicatief vaardig en in je contacten ben je zorgvuldig en tactvol.
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en cijfermatig ingesteld.
 • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht, waarbij je gericht bent op samenwerking.
 • Je bent proactief en authentiek.
 • Je bent een echte teamspeler.
 • Je bent enthousiast en hebt een wendbaar karakter.
 • Collegialiteit is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent woonachtig in omgeving Zwolle.

Wat bieden wij?

Naast de onwaarschijnlijk mooie ervaring van werken voor jongeren bieden wij een dynamische werkomgeving met volop aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht team binnen een dynamische werkomgeving. Deze dynamiek vereist dat we ons blijven ontwikkelen. Hierbij zal jouw inbreng van groot belang zal zijn. Als vanzelfsprekend biedt Yes We Can Clinics prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak omdat je veel onderweg bent.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240. Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.