Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

 

Voor onze nazorglocatie in Abcoude zijn wij voor 17,5 uur per week op zoek naar een:

Schoonmaak- en facilitair medewerker

Deze functie bestaat voor het grootste gedeelte van de tijd uit het schoonmaken van ons kantoor voor nazorg in Abcoude. Daarnaast zorg je ervoor dat de diverse ruimtes klaar zijn voor gebruik. Zo nu en dan verricht je voorbereidende werkzaamheden voor buitenfirma’s bij planmatig onderhoud (binnen en buiten) en assisteer je hen in de uitvoering. aandag t/m vrijdag van 16:00 tot ca. 19:30 uur. Incidenteel zijn andere tijden nodig in overleg.

Wat ga jij doen?

 • Schoonmaken van het gehele pand
 • Controlerende en (voorbereidende) onderhoudswerkzaamheden
 • Klaarzetten voor gebruik van diverse ruimtes
 • Bijvullen van verschillende apparaten/automaten
 • Bestellen van diverse benodigdheden

Wie ben jij?

 • Je bent een topper op gebied van hygiëne en dienstverlening
 • Je hebt een pro actieve houding, signaleert knelpunten en denkt in oplossingen
 • Je bent open, eerlijk en representatief
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en auto
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Werken bij Yes We Can Clinics betekent dat je onze visie deelt en uitstraalt! Onze doelgroep spreekt je aan en de daarmee samenhangende dynamiek geeft jou energie.

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Werken binnen een betrokken team met leuke en collegiale werksfeer.

Voor Yes We Can Clinics zijn de collega’s net zo belangrijk als de fellows. Daarom voerden wij onlangs een zeer uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Benieuwd naar de mening van jouw potentiële nieuwe collega’s? Bekijk de geweldige resultaten hier.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.