Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Voor onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundige

Gemiddeld 18 uur per week

Bij Yes We Can Clinics maak je als verpleegkundige onderdeel uit van het multidisciplinair team waarbij je ook persoonlijk contact hebt met onze fellows. De werkomgeving is dynamisch en het team collega’s bestaat naast de verpleegkundigen uit psychiaters, psychologen, orthopedagogen, ervaringsdeskundige counselors en jongerencoaches. Bij Yes We Can Clinics werken we volgens een onderscheidende behandelmethode, waarvan alle jongeren aangeven dat dit korte intensieve programma bij hen past en een heel mooi blijvend resultaat geeft. De uitgangspunten bij alle hulp die wij geven zijn openheid, eerlijkheid en veel geduld voor de jongere en diens omgeving.

Wat ga jij doen?

 • Je biedt dagelijks verpleegkundige zorg aan de jongeren
 • Je verricht crisisinterventies voor het behandelteam
 • Je laat verpleegkundige processen naadloos aansluiten bij de werkzaamheden van het behandelteam en de activiteiten van de jongeren
 • Je draagt zorg voor een correcte verslaglegging en administratie
 • Je bent een sparringpartner voor je collega’s in het team, op het gebied van verslavings- en psychosociale problemen
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het medisch beleid
 • Je geeft voorlichting over (lichamelijke) gezondheidszorg

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding Verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd
 • Je hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden en verslavingsproblematiek
 • Werkervaring binnen de jeugdpsychiatrie en/of verslavingszorg is een pré
 • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Je bent positief, open en warm
 • Een goede beheersing van Engelse taal is een pré
 • Je bent flexibel voor wat betreft de te werken uren
  • De diensten zijn als volgt georganiseerd: We werken met 24-uurs diensten, waarvan 18 uur wordt gerekend. Je start om 14:30 uur en werkt tot 22:30 uur (8 uur totaal). Vervolgens start de slaapdienst om 22:30 uur tot 7:00 uur (waarvan 2 uur betaald). Tot slot werk je in de ochtend vanaf 7:00 uur tot 15:00 uur (8 uur totaal). Een parttimefunctie kan één 24-uurs dienst per week betreffen of losse dagdelen, bijvoorbeeld 3 diensten van 6 uur. Dit wordt meestal 2 à 3 maanden van tevoren besproken en gepland.

Wat bieden wij?

Naast de onwaarschijnlijk mooie ervaring van werken met jongeren bieden wij een dynamische werkomgeving met volop aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Yes We Can Clinics werkt bovendien uiterst multidisciplinair: psychiaters, ervaringsdeskundige counselors, psychologen, coaches en orthopedagogen staan zij aan zij om de levens van onze fellows een positieve draai te geven. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek. Als vanzelfsprekend biedt Yes We Can prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak?

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected].

Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR: 040 – 211 0311.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.