Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics.  Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 200 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.  

Voor onze locatie in Eindhoven is er vanaf 1 maart 2019 een:

Werkervaringsplek psycholoog/orthopedagoog (behandelcoördinator)

(2 dagen per week)

Wij bieden je een plek waar je kunt leren en ervaring op kunt doen binnen de specialistische jeugdzorg onder supervisie van een ervaren behandelaar. 

Wat ga jij doen?

  • Het screenen van aanmeldingen
  • Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen
  • Bijwonen van intakes
  • De zorg coördineren

Wie ben jij?

  • Je bent een universitair afgestudeerde (basis) psycholoog of orthopedagoog
  • Je hebt affiniteit met jongeren en ervaring met kortdurende zorgverlening
  • Vanzelfsprekend heb je de ontwikkelingen in dit vakgebied bijgehouden
  • Je bent in staat om kennis te combineren met daadkracht en doorzettingsvermogen
  • Je durft open en eerlijk te zijn naar de jongeren (fellows) en je collega’s

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar vacatures@ywcc.nl. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, 040 - 211 0311. Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.