Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Voor onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Keukenassistent

19,5 uur per week
 

De keuken bij Yes We Can Clinics verzorgt de maaltijden voor de fellows zoals ze dat thuis ook gewend zijn. De ene dag een wat uitgebreidere en de andere dag een wat eenvoudigere maaltijd, maar elke dag bereid met verse ingrediënten. De keuken verzorgt het ontbijt, de lunch en het avondeten. Er wordt op afgesproken tijden gegeten, zodat de jongeren na de maaltijd weer met het programma verder kunnen gaan. Het werken in onze kliniek vraagt dat je zorgzaam, respectvol en als een echt team met elkaar werkt. 

Wat ga jij doen?

 • Je zult je vooral richten op het serveren en opruimen van het ontbijt en de lunch;
 • Je verricht afwas- en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken;
 • Je biedt lichte ondersteuning in de keuken bij de maaltijdbereiding;
 • Je verricht algemene opruimwerkzaamheden;
 • Je anticipeert actief op wensen en vragen van onze fellows en medewerkers.

Wie ben jij?

 • Een open en gezellige persoonlijkheid die van aanpakken houdt;
 • Je bent een flexibele en betrouwbare collega die graag onderdeel uitmaakt van een leuk team;
 • Je hebt kennis of wilt kennis opdoen van HACCP en handelt hiernaar;
 • Je bent 3 dagen per week beschikbaar van 6:30 tot 14:00 uur (waarvan om de week ook in het weekend van 7:30 tot 15:00 uur).
 • Je vindt het leuk om in een omgeving te werken waar veel jongeren tussen de 13 en 23 jaar verblijven;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt een representatieve uitstraling en woont bij voorkeur in Hilvarenbeek of omgeving.

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Werken binnen een betrokken team met leuke en collegiale werksfeer. Hierbij zal jouw inbreng van groot belang zijn. Als vanzelfsprekend biedt Yes We Can Clinics prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment via bovenstaand e-mailadres of door te bellen naar 085 - 0201240

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.