Vacature: Medewerker Technische Dienst (installatie techniek)

Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Voor onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst (installatie-techniek)

38 uur

Wat ga jij doen?

 • Als medewerker technische dienst (installatie techniek) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van zeer diverse onderhoudswerkzaamheden
 • Jij bent dé specialist op het gebied van installatie techniek werkzaamheden, zowel in de gebouwen als op het landgoed
 • Je werkt samen in een team met een elektrotechnisch medewerker, bouwkundig medewerker, schilder en een tuinman dat wordt aangestuurd door de teamleider technische dienst
 • Gezamenlijk zijn jullie ervoor verantwoordelijk dat de kliniek goed onderhouden en veilig blijft  
 • In de weekenden ben je periodiek verantwoordelijk voor de storingsdiensten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal MBO (niveau 3) werk- en denkniveau, aangevuld met een beroepsopleiding tot installatie installateur
 • In het bezit van een VCA certificaat
 • Minimaal 2 jaar ervaring als medewerker technische dienst
 • In het bezit van BHV is een pré
 • Jij bent een flexibele en betrouwbare college, die ook werkzaamheden buiten zijn/haar vakgebied uitvoert
 • Jij vindt het leuk om in een omgeving te werken waar veel jongeren tussen 13 en 23 jaar verblijven
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (de Engelse taal spreken is een pré)
 • Je hebt een representatieve uitstraling en woont bij voorkeur in Hilvarenbeek of omgeving

Medewerkerstevredenheid: 8,5

Voor Yes We Can Clinics zijn de collega’s net zo belangrijk als de fellows. Daarom voerden wij onlangs een zeer uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Benieuwd naar de mening van jouw potentiële nieuwe collega’s?

Bekijk de fantastische resultaten!

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Werken binnen een betrokken team met leuke en collegiale werksfeer. Als vanzelfsprekend biedt Yes We Can Clinics prima arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240. Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.