Vacature: Psychiater

Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

Psychiater

Fulltime en parttime mogelijk

Wat ga jij doen?

 • Het uitvoeren van intakes en stellen van indicaties voor opname, in samenwerking met het multidisciplinaire behandelteam (o.a. psycholoog en ervaringsdeskundige) waarbij de psychiater regiebehandelaar is.
 • Het stellen van de diagnose.
 • Het vaststellen van het behandelplan en het ondersteunende behandelbeleid.
 • Tijdens het MDO en op verzoek behandelinhoudelijk adviseren van het team behandelaren in Eindhoven vanuit een contextuele visie.
 • Het leveren van een persoonlijke bijdrage aan intervisie.
 • Het mede met de andere regie behandelaren verder ontwikkelen van het medisch psychiatrische behandel beleid, met als speerpunten innovatie, kwaliteitsverdieping en procesverbetering.

Wie ben jij?

 • Je bent aantoonbaar als psychiater afgestudeerd en BIG geregistreerd.
 • Je hebt kennis van de doelgroep van Yes We Can Clinics.
 • Je werkt graag in een multidisciplinair team.
 • Je bent in staat om netwerken op te bouwen en te onderhouden.
 • Je beschikt als geen ander over een probleemoplossend vermogen en onderhandelingsvaardigheid.
 • Je bent in staat anderen te overtuigen van een standpunt en tracht overeenstemming te bereiken door gebruik te maken van de juiste argumenten en methodes.
 • Als geen ander weet je visie te combineren met daadkracht en met overtuiging de geformuleerde bedrijfsdoelen van Yes We Can Clinics resultaatgericht vorm te geven en te behalen.
 • Je bent onderhandelingsvaardig en hebt het vermogen probleemoplossend te communiceren, je laat hierbij de mondelinge communicatie leidend zijn voor schriftelijke uitwisseling.
 • Als psychiater heb je ervaring opgedaan binnen de (jeugd)psychiatrie en/of verslavingszorg en bent bekend met de ins en out van deze problematiek en vraagstellingen.

Medewerkerstevredenheid: 8,5!

Voor Yes We Can Clinics zijn de collega’s net zo belangrijk als de fellows. Daarom voerden wij onlangs een zeer uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Benieuwd naar de mening van jouw potentiële nieuwe collega’s?

Bekijk de geweldige resultaten

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Het behandelteam, bestaande uit psychiaters, psychologen, orthopedagogen, ervaringsdeskundigen, jongerencoaches en verpleegkundigen, hanteert een uiterst multidisciplinaire samenwerking.

In deze buitengewoon afwisselende baan wordt verantwoordelijkheid, pro-activiteit en zelfstandigheid van je gevraagd. Kennis en vaardigheden in de jeugdpsychiatrie, verslavingszorg en gezins- en relatieproblematiek zijn een pre. Tevens werk je samen met de collega’s die werkzaam zijn in onze vestiging in Eindhoven en de kliniek in Hilvarenbeek. De behandeling binnen onze vooruitstrevende organisatie is door de intensiteit, vorm, visie en samenstelling van het team ronduit uniek. Daarnaast zijn uren voor deze functie in overleg af te stemmen.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak?

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected].

Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.