Vacature: zelfstandig werkend Kok

38 uur per week

Door allerlei redenen lopen jongeren soms vast in hun leven. Als niets meer werkt komen ze bij Yes We Can Clinics. Deze jongeren er weer bovenop helpen, perspectief bieden. Ze de handvatten geven om hun problemen te tackelen en zo een echte gedragsverandering te realiseren. Dát vinden wij het mooiste wat er is. Elke dag zetten ruim 300 medewerkers van Yes We Can Clinics zich in om het leven van jongeren (fellows) een positieve draai te geven. Wij behandelen fellows van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Wij bieden een klinische behandeling van 10 weken met aansluitend 10 weken intensieve nazorg, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams: zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches.

Voor onze kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok

38 uur per week

De keuken van Yes We Can Clinics verzorgt dagelijks alle maaltijden voor de fellows en medewerkers. Deze maaltijden worden vers bereid in onze eigen keuken. Bij het samenstellen van de recepten is er veel aandacht voor gezonde voeding en de positieve invloed die voeding heeft op het herstel van de fellows. Er wordt op afgesproken tijden gegeten, zodat de fellows na de maaltijd weer met het programma verder kunnen gaan. Het werken in onze kliniek vraagt dat je zorgzaam, respectvol en als een echt team met elkaar werkt.

Wat ga jij doen?

  • Je verzorgt dagelijks op gezette tijden de maaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) voor de 130 fellows en voor de medewerkers in de kliniek
  • Je anticipeert actief op wensen en vragen van de fellows en medewerkers
  • Je werkt 38 uur per week en om de week in het weekend (zaterdag + zondag)

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op minimaal MBO niveau 2
  • Je hebt kennis van HACCP regels en handelt hiernaar
  • Je kunt zelfstanding werken in de warme en koude keuken
  • Je werkt graag met verse ingrediënten
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent een veelzijdige, creatieve kok met de nodige rust en humor. De uitgangspunten bij alle hulp die wij geven zijn openheid, eerlijkheid en veel geduld voor de jongeren en diens omgeving

Wat bieden wij?

Yes We Can Clinics biedt een zeer dynamische werkomgeving. Werken binnen een betrokken team met leuke en collegiale werksfeer. Hierbij zal jouw inbreng van groot belang zijn. Als vanzelfsprekend biedt Yes We Can Clinics prima arbeidsvoorwaarden.

Medewerkerstevredenheid: 8,5!

Voor Yes We Can Clinics zijn de collega’s net zo belangrijk als de fellows. Daarom voerden wij onlangs een zeer uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Benieuwd naar de mening van jouw potentiële nieuwe collega’s?

Bekijk de geweldige resultaten

Geïnteresseerd?

Beschik jij over deze ervaring en competenties? Zie jij jezelf al binnen onze organisatie werken en sta je achter onze onderscheidende aanpak Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je motivatie en CV kun je mailen naar [email protected]. Voor vragen over de vacature of selectieprocedure kun je contact opnemen met Silke Lamers van afdeling recruitment: [email protected] /  085 - 0201240.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.