Probleemjongeren

“Hij veroorzaakt soms een probleem, maar die wilde haren raakt-ie snel genoeg kwijt”

Dat jongeren en jongvolwassenen experimenteren met allerlei verleidingen, is voorstelbaar en logisch. Grenzen worden verkend en vastgesteld. Tenminste, als het goed is. Veel van wat verleidt, heeft echter een verslavende werking. Zoals alcohol en drugs, maar ook gamen op internet. En heeft de verslaving eenmaal toegeslagen, dan kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn.

Wanneer jongeren met problemen uitgroeien tot serieuze probleemjongeren, dan zijn de gevolgen vaak ingrijpend en verstrekkend. Voor henzelf en voor de omgeving. Oorzaken en aanleidingen voor ‘het ontsporen’ zijn zeer uitlopend. Maar dat geldt net zo voor de manieren en mogelijkheden om weer ‘op de rails’ te komen!

Yes We Can Clinics heeft unieke behandeltrajecten voor iedere vorm van verslaving en gedragsproblemen op prachtige locaties, waar problemen en jongeren op een unieke en persoonlijke manier van elkaar gescheiden worden. Zodat problemen geïsoleerd kunnen worden afgebroken en alleen de jongeren zelf verder kunnen gaan. Op deze site leest u er alles over.

Hulp nodig met Probleemjongeren?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure?
Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vraag een intakegesprek aan