Problemen op School

Onvoldoendes halen op school of een opleiding, gebeurt altijd wel eens een keer. Maar wanneer jongeren of jongvolwassenen voortdurend slecht scoren, is er vaak meer aan de hand. En dat aanhoudend falen kan de problemen op school – zoals ook vaak wegsturen – en daarbuiten nog verder verergeren. Is het gebrek aan zelfvertrouwen? Schaamte? Gepest worden? Of is er een verborgen verslaving in het spel?

Dat jongeren en jongvolwassen soms moeite hebben met het accepteren van en zich conformeren naar het gezag van een autoriteit, is begrijpelijk. Als dit echter aanhoudend conflicten veroorzaakt – thuis, op school of tijdens werk – kan het ernstige problemen tot gevolg hebben. Tijdig ingrijpen is dan ten zeerste aan te bevelen om nog veel erger te voorkomen.

Wat er ook ten grondslag ligt aan problemen op school, bij Yes We Can Clinics worden oplossingen gezocht en gevonden. Om er vervolgens zodanig mee aan de slag te gaan, dat er weer voldoendes behaald worden. In elk geval qua zelfvertrouwen en eigenwaarde! Meer informatie vindt u op deze site.

Hulp nodig bij Problemen op School?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de intakeprocedure?
Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vraag een intakegesprek aan