Communicatie Coördinator

40 uur per week Hoofdkantoor Waalre

Yes We Can Clinics is de grootste en een van de succesvolste jeugdklinieken voor jongeren van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Om ons succes door te zetten en uit te bouwen zijn wij ter uitbreiding van ons communicatieteam op zoek naar een:

Communicatie Coördinator

Als communicatie coördinator bij Yes We Can Clinics ben jij een alleskunner op communicatiegebied: een échte allrounder. Meer weten over je taken, het team en de ervaringen van collega’s? Op deze pagina lees je er alles over.

Wat ga jij doen?

Samen met jouw collega-communicatie coördinatoren en hoofd communicatie vormen jullie een belangrijk (en het leukste) team van de organisatie. Jullie werken nauw samen met de afdeling Online en hebben een direct en vooral kort lijntje met het bestuur. Je hebt je eigen communicatieprojecten waarop je jouw creativiteit mag loslaten en je geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies vanuit jouw scherpe communicatieoog. 

  • Campagnes en middelen bedenken en uitwerken
  • Presentaties maken en soms geven
  • Projectmanagement; in projectgroepen ben jij verantwoordelijk voor de communicatietaken
  • PR; je begeleidt aanvragen van media zoals RTL, NOS, The Times, BBC, Videoland en méér.
  • Crisiscommunicatie
  • Eventmanagement; je organiseert en coördineert evenementen zoals de maandelijkse informatieavond en congressen.

Wie ben jij?

Je wilt een baan waarbij je niet alleen de professional bent, maar waar je ook iets betekent voor de maatschappij. Empathie is jou dan ook op het lijf geschreven. Op de middelbare school behandelde je de conciërge al met evenveel respect als de directeur; jij kan verbinding maken met iedereen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. En een professional ben je, van Champions League niveau wel te verstaan. ‘Mij niet bellen’ komt niet in jouw woordenboek voor, je houdt juist wel van een uitdaging. Ook als iemand daar om 16.45 uur mee binnenwandelt. En ook als het de volgende dag ook nog eens om 09.00 uur af moet zijn. Je kan dan pijlsnel schakelen, schiet niet in de stress, neemt verantwoordelijkheid, blijft nauwkeurig en bovenal blij.

  • Je hebt een hbo communicatie diploma
  • Je hebt een rijbewijs en een auto
  • Af en toe een zakenreis naar het buitenland zie je wel zitten
  • You are fluent in English, both in writing and speech

Wat krijg je daarvoor terug?

Salaris, uiteraard. Inschaling is conform de CAO GGZ. Daarnaast biedt deze CAO nog meer mooie extra’s, zoals natuurlijk vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, 23 vakantiedagen en LFB-uren. Daarnaast krijg je een iPhone en een laptop, zo’n fancy model dat je ook als tablet kan gebruiken. We starten met een jaarcontract en gaan graag een vaste verbinding met je aan als we blij zijn met elkaar. Er is een enorm opleidingsbudget binnen de organisatie waarmee ook jij jezelf kan bijspijkeren. Daarnaast krijg je gewoon echt hele leuke collega’s, al zeggen we het zelf.

Wil jij deze baan?

Solliciteer! Een creatieve sollicitatie ontvangen we het liefst. Een (schrijf)opdracht kan onderdeel zijn van de procedure, maar dit staat nog niet vast. We kijken in ieder geval echt heel erg uit naar jouw sollicitatie. Maar dan ook echt. 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze  Corporate Recruiters Sharon en Lucie: [email protected] /  040-2110311

Solliciteren