HR Business Partner

36 uur Nationale kliniek Hilvarenbeek

Yes We Can Clinics is een van de meest succesvolle klinieken voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

HR Business Partner 

Als HR Business Partner ben jij dé sparringpartner binnen de organisatie voor teamleiders en afdelingshoofden en ondersteun en adviseer je hen bij alle voorkomende HR onderwerpen.

Wat ga jij doen?

Samen met jouw collega’s van de personeelsadministratie, recruitment, HR business partners en het Hoofd HR ben je verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen, realiseren en opvolgen van het HR beleid van Yes We Can Clinics. Je houdt je voornamelijk bezig met:

  • Het adviseren en ondersteunen van de organisatie bij de implementatie en uitvoering van personeels- en organisatiebeleid;
  • Het ondersteunen van de organisatie bij organisatieveranderingen en talentontwikkeling;
  • Het actief adviseren en ondersteunen bij het ziekteverzuimbeleid en preventie;
  • Het coördineren bij projecten ten behoeve van de personeels- en organisatieontwikkeling, en stelt projectplannen op en treedt op als projectleider

Wie ben jij?

Je vindt het een uitdaging om met verschillende HR onderwerpen dagelijks bezig te zijn. Je bent een geboren projectleider en vindt het leuk om alle ballen in de lucht te houden. Met jouw enthousiasme en kennis ben jij een inhoudelijke gesprekspartner voor verschillende lagen in de organisatie. Je durft beslissingen te nemen en bent in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Daarnaast heb je een hoge mate van organisatiesensitiviteit en kun je goed schakelen op diverse niveaus binnen de organisatie.

Net als de organisatie ben jij kritisch op je eigen handelen en ben je continu op zoek naar verbetering van jouw resultaten. Hiervoor spar je graag met je team, maar kan je ook zeker in je eentje jouw boontjes doppen.

  • Je hebt een WO/HBO diploma richting personeel en arbeid of soortgelijk.
  • Meerdere jaren werkervaring.
  • Projectmatig kunnen werken.
  • Zelfstandig kunnen werken en hoge mate van eigen initiatief zijn belangrijk om succesvol te kunnen zijn in deze functie.
  • Overtuigingskracht, snel kunnen schakelen op diverse niveaus en empathisch vermogen.
  • Stressbestendig en “getting the job done” zijn jou op het lijf geschreven.

Wat krijg je daarvoor terug?

Salaris, uiteraard. Daarnaast krijg je natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen. Het betreft een functie ter vervanging van zwangerschapsverlof. We starten daarom met een contract voor 7 maanden. Met de groei van onze organisatie in het achterhoofd kan dit verlengd worden. Daarnaast krijg je gewoon echt hele leuke collega’s, al zeggen we het zelf.

Wil jij deze baan?

Solliciteer! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Lucie van Asseldonk: 040-2110311. We kijken heel erg uit naar jouw sollicitatie.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Solliciteren