Medewerker Huishoudelijke Dienst

28 uur Nationale kliniek Hilvarenbeek Geen diplomavereisten
Als Medewerker Huishoudelijk Dienst draag jij bij aan het glansrijke succes van Yes We Can Clinics. Samenwerken om ervoor te zorgen dat alles bij Yes We Can Clinics er tiptop uitziet, is jouw passie.
SOLLICITEREN

Yes We Can Clinics is een van de meest succesvolle klinieken voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij voor onze kliniek in Hilvarenbeek op zoek naar een Medewerker Huishoudelijke Dienst.

Meer weten over je taken, het team en de ervaringen van collega’s? Op deze pagina lees je er alles over.

Hoe kan zo’n werkweek er bij Yes We Can Clinics uitzien?

We nemen je mee in een voorbeeld werkweek: 

Machtige Maandag

Jouw dag begint vandaag om 07:00 uur en je zorgt ervoor dat je eerder aanwezig bent, zodat je wat quality-time kunt doorbrengen met je collega's. Niets gaat boven een lekker kopje koffie in onze gezellige lounge, terwijl jullie gezellig bijpraten over het weekend. Laat de dag maar beginnen. Elke dag starten we met het doornemen van de planning voor de dag. Van 's ochtends tot de lunch ben jij de held(in) die de badkamers in de kliniek laat glanzen. Om 12.30 uur is het tijd voor een heerlijke lunch samen met het hele team. Na de lunch ga je aan de slag met de stofzuiger die door de kamers zoeft en onderweg stof je alles af. Om 14.30 uur eindigt jouw dienst en ga je lekker naar huis met een voldaan gevoel.

Waardevolle Woensdag

Vandaag begint jouw avontuur weer om 7:00 uur. We concentreren ons op de algemene ruimtes en woonkamers in de kliniek. Jij gaat vol enthousiasme de wereld van sport, fitness en de dojo in. De judo mat krijgt een glansbehandeling en je geeft alle sportruimtes een frisse geur. Om 9:15 uur is het tijd voor een welverdiende koffiepauze, waar je samen met je collega’s geniet van een kopje koffie en een vrolijk gesprek. Daarna verplaats jij je aandacht naar de woonkamers. Met de benodigde spullen binnen handbereik en een scherp oog voor detail, zorg jij ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Tijdens de verbindingsdag (voor ouders en onze fellows) nemen jullie om 13:00 uur samen de taak op je om binnen een half uur de lounge in tiptop conditie te brengen. Op die manier kunnen de fellows die vandaag aankomen meteen genieten van een frisse en opgeruimde ruimte voor hun ontvangst.

Dynamische Donderdag

Vandaag start je werkdag om 12:30 uur en je straalt tot 20:30 uur. Voor je aan de slag gaat, ga je nog even lunchen met je collega’s daarna richt jij je op de groepsruimtes. Tafels worden afgedaan, papier wordt opgeruimd en de groepsruimte staat er weer strak bij. Jij en je collega zijn als een sprankelend duo. Beneden en boven, jullie laten overal een vleugje verfrissing achter. Als de toiletten weer helemaal schoon zijn, verspreiden jullie dezelfde betovering naar de lounge, waar netheid en gezelligheid elkaar omarmen in een onvergetelijke mix. Wat deze rol echt speciaal maakt, is je toewijding aan de fellows. We willen ervoor zorgen dat zij zich richten op hun herstel in een omgeving waar ze zich prettig voelen. Hygiëne en netheid spelen hierbij een cruciale rol. En het wordt nog beter - je maakt deel uit van een geweldig team dat altijd klaarstaat om samen te schitteren. Niemand staat er alleen voor.

Zorgzame Zaterdag

Vandaag begin je om 7:30 uur. Je begint met het schoonmaken van de vuilnisbakjes in de meisjesslaapkamers en met het opruimen van de community. Om 10 uur is het tijd voor een koffiepauze. Je legt alvast doekjes klaar, bereidt de schoonmaakspullen en het dweilwater voor. Daarna focus je op het bijhouden van de was en werk je tot 12:00 uur aan verschillende gemeenschapsruimtes. Rond 12:00 uur geniet je van een gezellige lunch met de Keuken- en Medische Dienst collega's. Na de maaltijd houd je een oogje op de was en om 13:00 uur fris je de Medische Dienst ruimte op. Daarna maak je de kar klaar en zorg je ervoor dat de units in topconditie zijn. Badkamers krijgen een inspectie, handdoeken en wc-papier worden aangevuld en je zorgt ervoor dat de gemeenschappelijke ruimtes weer lekker schoon en opgeruimd zijn. In het weekend blijf je alert op onverwachte gebeurtenissen. Als er iets omvalt of een klein ongelukje gebeurt, sta jij paraat om te helpen. Wat er ook gebeurt, je brengt altijd je vrolijke energie en hulpvaardige geest mee.

Dit is wat je verder nog moet weten als Medewerker Huishoudelijke Dienst:
Werkdagen zijn van maandag tot vrijdag: 07.00 - 14.30 uur of 14.30 - 20.30 uur.
De weekendshift begint om 07.30 uur en eindigt om 14.30 uur.
Meestal werk je één weekenddienst per twee weken.
Extra shifts zijn mogelijk in overleg bij vakanties of uitval.

Jij bent..

iemand met een hart voor "Yes we Can Clinics" die graag een verschil wil maken voor onze fellows. Flexibiliteit en een warme glimlach staan hoog in het vaandel. Wij kijken niet naar diploma’s. Wij kijken naar jouw motivatie, kwaliteiten en naar wie jij bent als persoon. Jij bent een teamspeler die van aanpakken houdt. Ervaring in schoonmaak is een pluspunt, en je geniet ervan. Een paar keer per jaar komen we samen als team om successen te vieren en leerpunten te bespreken. En laten we de ontspanning niet vergeten - jaarlijks organiseren we een fantastisch teamuitje! Werkdagen zijn in overleg bespreekbaar. Aangezien we een 24-uurs bedrijf zijn, is er ook in het weekend beperkte aanwezigheid nodig. Bovendien ben je 21 jaar of ouder.

Wat je ervoor terugkrijgt

Verwelkomd worden in de Yes We Can Familie
Verwelkomd worden in de Yes We Can Familie
Een eindejaarsuitkering
Een eindejaarsuitkering
Werken met je hart
Werken met je hart
Dagelijks vers en gezond lunchen tegen een kleine bijdrage
Dagelijks vers en gezond lunchen tegen een kleine bijdrage
Gratis sporten in de kliniek of korting bij een club naar keuze
Gratis sporten in de kliniek of korting bij een club naar keuze
Werk waarmee je iets betekent voor een ander
Werk waarmee je iets betekent voor een ander
Véél waardering
Véél waardering

Over Yes We Can Clinics

Waarom Yes We Can Clinics? Omdat er tienduizenden jongeren en jongvolwassenen rondlopen met heftige psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Omdat tal van behandelingen, therapieën en zorginstellingen voor déze jongeren niet hebben geholpen. En omdat wij zien dat onze unieke – noem het eigenwijze – aanpak wél werkt. De sleutelwoorden? Onvoorwaardelijke warmte, veiligheid, verbinding en op het juiste moment de confrontatie. Het maakt ons tot een van de meest intensieve en effectieve klinieken van Nederland en ver daarbuiten. De jongeren noemen we geen cliënten maar ‘fellows’, waarmee we de afstand tussen onze collega’s en jongeren zoveel mogelijk minimaliseren. We werken met een multidisciplinair team van psychologen, orthopedagogen, psychiaters, ervaringsdeskundige counselors en jongerencoaches, ondersteund door honderden collega’s. Allemaal gedreven door de overtuiging: “Alles voor de fellow.”

Nog vragen?

Neem gerust contact met me op

Lucie & Isabelle (Recruitment team)

Zie jij jezelf werken bij Yes We Can Clinics?

Solliciteer! We kijken heel erg uit naar jouw sollicitatie.

SOLLICITEREN
Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.