Senior Corporate Recruiter

36 - 40 uur Hoofdkantoor Waalre

Yes We Can Clinics is een van de meest succesvolle klinieken voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Ter vervanging van onze collega zijn wij op zoek naar een:

Senior Corporate Recruiter
Als senior corporate recruiter bij Yes We Can Clinics ben jij die enthousiaste en gedreven collega, die nieuwe Yes We Can’ers gaat werven voor de meest uiteenlopende functies.

Wat ga jij doen?
Samen met jouw collega recruiter vorm jij een belangrijk onderdeel van het HR-team. Jullie werken nauw samen om de beste nieuwe collega’s te vinden binnen een zeer gevarieerde doelgroep. Denk hierbij aan psychiaters, verpleegkundigen, behandelaren, jongerencoaches, ervaringsdeskundigen, facilitair medewerkers en staf- en managementfuncties. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van het selectieproces en bied je ondersteuning aan het lijnmanagement. Je bent dan ook het eerste aanspreekpunt, gesprekspartner en adviseur voor leidinggevenden en het bestuur op het gebied van recruitment. Verder ga jij:

 • Jouw (bestaande) netwerk opbouwen en/of uitbouwen met voor YWCC relevante beroepsgroepen, opleidingsinstituten en detacheringsorganisaties;
 • De arbeidsmarktcommunicatie en employer branding verder uitbouwen samen met team communicatie;
 • Wervende vacatureteksten opstellen, plaatsen en beheren in het CMS;
 • Kandidaten screenen, intern voorstellen en interviewen;
 • Passende wervingskanalen inzetten en campagnes en events ontwikkelen en uitvoeren, bijvoorbeeld d.m.v. campusrecruitment;
 • Het ATS-systeem (Tool2Match) optimaal inzetten en benutten.

Wie ben jij?
Je wilt een baan waarbij je niet alleen de professional bent, maar waar je ook iets betekent voor de maatschappij. Empathie is jou dan ook op het lijf geschreven. Jij weet niet alleen tot in de puntjes alles van het recruitmentvak, je bent ook tech-savvy en hebt innovatieve en creatieve online ideeën om geschikte kandidaten voor YWCC te vinden. Social analytics vertaal jij met gemak naar jouw wervingsstrategie en je weet wat de termen CMS en ATS inhouden. Net als de organisatie ben jij kritisch op je eigen handelen en ben je continu op zoek naar verbetering van jouw resultaten. Hiervoor spar je graag met je team, maar kan je ook zeker in je eentje jouw boontjes doppen.

 • Je hebt een hbo HRM diploma of soortgelijk;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bent dan ook op alle niveaus een goede gesprekspartner;
 • You are fluent in English, both in writing and speech;
 • Recruitment ervaring in de GGZ is een pré;
 • Je bent praktisch, representatief, discreet en stressbestendig.

Wat krijg je daarvoor terug?
Salaris, uiteraard. Daarnaast krijg je natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen. We starten met een tijdelijk contract en gaan graag een vaste verbinding met je aan als we blij zijn met elkaar. Ook kom je in een superleuk team terecht, al zeggen we het zelf.

Wil jij deze baan?

Solliciteer! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Lucie: 040 - 211 03 11. We kijken heel erg uit naar jouw sollicitatie.

Bij indiensttreding moet de kandidaat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren!