Paniekaanvallen

Een paniekaanval is een intense aanval van angst en spanning. Zowel lichamelijke als psychische klachten zijn kenmerkend voor een paniekaanval. Tijdens een paniekaanval heeft iemand vaak het gevoel de controle te verliezen. Er zijn echter ook fysieke klachten: koude rillingen, misselijkheid, zweten, druk op de borst, ademnood en trillen. Paniekaanvallen komen vaker voor bij jongeren met een angststoornis

Behandeling van paniekaanvallen

Bij Yes We Can Clinics helpen we jongeren om angsten de baas te worden en weer op een prettige manier te kunnen leven en functioneren in de samenleving. Hierbij helpen we jongeren met angsten om de muur die ze hebben opgetrokken langzaam af te breken en het positieve gevoel weer op te bouwen. Yes We Can Clinics streeft ernaar om tijdens de behandeling eventuele medicatie die de jongeren al krijgen naar nul of naar zo min mogelijk mogelijk af te bouwen.

Angst komt vaak voor in combinatie met een depressie. Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via +31 (0)40 – 211 0311 of stuur een e-mail via het contactformulier.