Let’s Meet & Eat!

Kom kennis maken en proef de sfeer van onze facility afdelingen

Werken bij Yes We Can Clinics bij de huishoudelijke dienst, technische dienst of in het keukenteam is werk hebben waarbij je iets betekent voor een ander. Facilitaire functies zijn over het algemeen recht toe, recht aan. Bij Yes We Can Clinics kun je deze beroepen uitoefenen met zovéél meer.

Veel meer dan facility

Werken als keukenhulp in een kliniek is gewoon niet hetzelfde als werken in een restaurant; al doet het menu zich daar niet voor onder. Schoonmaken in een kantoor na sluitingstijd is simpelweg niet te vergelijken met schoonmaken voor en met fellows. De jongeren die bij ons in behandeling zijn, zijn een belangrijk onderdeel van jouw werk. Omdat je ze persoonlijk welkom heet, af en toe een praatje met ze maakt, omdat ze een dagje met je meelopen of omdat je het behandelteam moet laten weten dat er wéér een zooitje van de slaapkamer is gemaakt. Dát is wat werken in een facilitaire functie bij Yes We Can Clinics uniek maakt.

Liever gemotiveerd dan een diploma

“Een diploma is een bewijs van wat je hebt gedaan, niet van datgene wat je kunt.” In onze teams huishoudelijke dienst, technische dienst en het keukenteam willen wij vooral mensen die enthousiast worden van de omgeving waarin ze terechtkomen. Wij kijken dan ook niet naar diploma’s of werkervaring. Wij kijken naar jouw motivatie, kwaliteiten en naar wie jij bent als persoon.

Kom kennis met ons maken

Op vrijdag 7 oktober kun je letterlijk een kijkje komen nemen in de keuken van Yes We Can Clinics. Tijdens ons Meet & Eat event in de kliniek ben je welkom om kennis met ons te komen maken en om even te proeven van de sfeer in de kliniek. Aanmelden en meer info vind je hieronder.

De openstaande facility vacatures bij Yes We Can Clinics

Als je enthousiast wordt van alles wat je hebt gelezen en gezien, meld je dan aan via onderstaand formulier en kijk ook zéker alvast even naar de openstaande vacatures van dit moment. Hierin is heel veel mogelijk en denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld hoe je jouw rol kan combineren met je gezin, of welke uren je kan werken naast je studie. Of misschien heb je wel kwaliteiten die bij meerdere rollen passen en kunnen we een combinatiefunctie voor je creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Meer informatie geven we je graag tijdens ons Meet & Eat event op 7 oktober.

Meld je aan voor Meet & Eat @ YWCC

Op vrijdag 7 oktober zetten wij de deuren open. Wie geïnteresseerd is in werken bij Yes We Can Clinics bij een van onze facility afdelingen is van harte uitgenodigd om zich hiervoor aan te melden.

Tijdens de  Meet & Eat krijg je de kans om te ontdekken of werken bij Yes We Can Clinics bij jou past. Je gaat kennismaken met de organisatie, de teams en verschillende collega’s en wordt uitgebreid meegenomen in het werken bij YWCC en de mogelijkheden. En daar hoort natuurlijk ook een hapje bij uit onze eigen keuken.

  • Datum: Vrijdag 7 oktober
  • Tijd: Inloop om 9.30 uur – start 10.00 uur tot 13.00 uur
  • Locatie: Groenendaal 1, 5081 AM Hilvarenbeek
  • Voor wie: Iedereen die interesse en motivatie heeft om in de facility aan de slag te gaan bij Yes We Can Clinics

Meld je aan via onderstaand formulier. Vanwege beperkte beschikbaarheid maken wij een selectie op basis van jouw motivatie. Aanmelden is dus geen garantie voor deelname. Binnen één week na jouw aanmelding krijg je een officiële uitnodiging van ons. Voor eventuele vragen kun je terecht bij [email protected].