Recruitmentdag

Solliciteer jij op de functie als behandelaar? Dan kun je uitgenodigd worden voor de recruitmentdag. Deze dag ga je….

Kennismaken met Yes We Can Clinics. We laten zien wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan. Maar nog belangrijker, wij willen heel graag kennismaken met jou als professional! Tijdens onze recruitmentdag krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt, wat jouw kwaliteiten zijn en wie jij bent als persoon.

Wij snappen dat het spannend is, maar het is bovenal heel waardevol. Je bent na deze ochtend een ervaring rijker, hebt ons mogen leren kennen en je weet direct of er een match is tussen Yes We Can Clinics (YWCC) en jou. Laat het op je afkomen en bepaal deze ochtend ook voor jezelf of er een match is. Samen gaan we er een leerzame, leuke dag van maken.

De recruitmentdag

Tijdens deze ochtend ga je ervaren wat een werkdag als behandelaar inhoudt. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden kun je jouw talenten en vaardigheden laten zien. Hoe een recruitmentdag eruitziet lees je hieronder.

Deelnemen aan de recruitmentdag?

Solliciteer dan op de vacature behandelaar, maar wil je eerst meer weten over de recruitmentdag? Neem dan contact op met onze recruiters Lucie en Isabelle: 040 211 0311 

Solliciteer hier