Aanmelden voor bij Yes We Can Clinics

Yes We Too

Yes We Too is een dag die we organiseren om de broers en zussen van de jongeren (fellows) in de kliniek te helpen. Op deze dag geven we uitleg over Yes We Can Clinics en wordt er gesproken over de ervaringen die de broers en zussen thuis hebben gehad.

Op deze dag beantwoorden we een hoop vragen zoals: wat houdt probleem- en verslavingsgedrag in en wat maakt mijn broer of zus mee in de kliniek? Tijdens deze bijeenkomst kun je ervaringen delen over wat het gedrag en/of de verslaving van jouw broer of zus met de rest van het gezin doet of heeft gedaan. Daarnaast is er ruimte om te vragen hoe je het beste om kan kan gaan met het gedrag van jouw broer of zus. Om deze vragen op de juiste manier te kunnen beantwoorden zijn er jongeren aanwezig die de behandeling al hebben afgerond.

Tijdens deze middag is er geen contact met jouw broer of zus in de kliniek, alleen met andere broers en/of zussen en de begeleiding vanuit Yes We Can Clinics. Wij adviseren alle broers en zussen (vanaf 12 jaar) die op dat moment een broer of zus bij YWCC hebben, deel te nemen aan deze middag. Voor ouders en/of begeleiders is er deze dag geen programma. Yes We Too duurt van 13:00 uur tot 17:30 uur. Voor meer informatie over deze middag kun je contact opnemen met Sander van Moorsel +31 (0)40 – 211 0311.

De locatie:
Nazorglocatie Yes We Can Clinics
Hollandse Kade 5
1391 JD Abcoude


Aanmelden voor Yes We Too

Wilt je je aanmelden voor deze dag? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. (Ouders/verzorgers mogen natuurlijk ook de broertjes of zusjes aanmelden. De bevestigingsmail richt zich wel tot de jongere die Yes We Too bezoekt.)