Fellows over Yes We Can’ers

Alleen maar liefde

Werken bij Yes We Can Clinics is dankbaar werk. Alle mensen die bij ons werken, doen dat vanuit de behoefte om iets te kunnen betekenen voor anderen. En dat is precies wat je bij Yes We Can Clinics doet.

Niet alleen de collega’s in de kliniek krijgen veel waardering van de fellows, heel Yes We Can Clinics krijgt waardering. De warmte en liefde die wij naar hen uitstralen, krijgen we ook dubbel en dwars terug. En dat is het allermooiste dat er is.

Thankful Thursday

Dagelijks krijgt Yes We Can Clinics op de een of andere manier wel een stukje dankbaarheid terug. En die dankbaarheid delen wij, uiteraard met toestemming, graag met álle collega’s. Dit doen we in de zogenoemde ‘Thankful Thursday’. Een intern bericht waarin we iedere donderdag een bericht delen met alle collega's dat we hebben ontvangen van oud-fellows, (bonus)ouders of andere familieleden en zorgprofessionals. Regelmatig zijn dit ook kaartjes, bloemen of creatieve cadeautjes voor onze collega’s.

“Hoi toppers♡, Ik wou jullie allemaal bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij!”

Wij waren onze zoon kwijt en hebben hem weer teruggevonden. Ons gezin is voor het eerst in jaren weer compleet. Wij kunnen niet genoeg zeggen hoe dankbaar wij jullie daarvoor zijn!”

Mensen steken hun waardering voor Yes We Can Clinics dus zéker niet onder stoelen of banken. Dit vinden we natuurlijk ontzettend mooi, want dat is waar we het voor doen!

Deze toffe sleutelhangers maakte een oud-fellow voor alle Yes We Can Coaches!
Deze toffe sleutelhangers maakte een oud-fellow voor alle Yes We Can Coaches!

Benieuwd naar verhalen van fellows?

Verhalen van fellows verzamelen wij graag. Daarom hebben we een pagina vol met verhalen. Fellows delen hun levensverhalen, maar ook hoe hun tijd was bij Yes We Can Clinics, wat de collega's voor ze hebben betekent en hoe het na YWCC met ze gaat. 

Verhalen lezen