Yes We Can'ers aan het woord

Om echt te begrijpen wat het betekent om bij Yes We Can te werken, kunnen we niet anders dan het hen zelf laten vertellen. Daarom vind je niet alleen hieronder, maar ook op iedere expertisepagina verhalen en video’s van collega’s over werken in hun specifieke functie. 

Medewerkerstevredenheid

In 2019 hielden wij een onderzoek onder onze collega's om te achterhalen wat wij als werkgever goed doen en wat er beter kan. Inmiddels is het onderzoek al even geleden. Een nieuw onderzoek staat sowieso op de planning, maar dat maakt het niet minder interessant om de resultaten van dit onderzoek te delen. Kunnen we meteen even toelichten wat we in de tussentijd al hebben gedaan met de feedback.

In 2019 vulde maar liefst 79% van de Yes We Can'ers ons onderzoek in. Niet om te pronken, maar een beetje ook wel: de algemene tevredenheid werd gewaardeerd met een 8,5. Zo'n 91% was positief over de sfeer binnen YWCC en de inhoud van het werk. Met zulke cijfers was je op de middelbare school natuurlijk blij. En dat waren wij ook. Het meest trots waren wij toch wel op het feit dat uit het onderzoek duidelijk naar voren kwam dat de fellow centraal staat. Dát is namelijk precies waar we voor staan. 

De ontwikkel- en opleidinsgmogelijkheden zijn in de tussentijd flink aangepakt. Zo hebben we helder gemaakt wat de opleidingsmogelijkheden zijn, zijn er opleiders voor verschillende disciplines gekomen, en is de Yes We Can Academy van start gegaan. Ook is en blijft de werkdruk en communicatie onderling een continu aandachtpunt voor ons, al zijn we ervan overtuigd dat dit in het volgende onderzoek een stuk hoger gaat scoren. 

Ook bij Yes We Can Clinics werken?

Check onze openstaande vacatures en solliciteer!

Vacatures