Huishoudelijke dienst

Onze fellows verdienen het allerbeste. De accommodatie is daar een belangrijk onderdeel van. We zijn erg trots op onze eigen fantastische huishoudelijke dienst die elke dag het beste van zichzelf geven om de kliniek en al onze locaties netjes te houden. 

Alles spik en span

Onze medewerkers van de huishoudelijke dienst zijn met elkaar verantwoordelijk voor het uitvoeren van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in de openbare ruimtes en in de slaapkamers van de fellows in de kliniek. Van de was voor de fellows en de kleding van de jongerencoaches, tot de groepsruimtes en de personeelsruimtesonze huishoudelijke dienst zorgt er iedere dag weer voor dat alles lekker fris en schoon is. En dat wordt ontzettend gewaardeerd door onze medewerkers én fellows.

Stuk voor stuk zijn het professionals die op een snelle en efficiënte manier ervoor zorgen dat alles spik en span is. Maar hun werkzaamheden gaan verder dan dat. Als medewerker van de huishoudelijke dienst in de kliniek heb je ook een signalerende taak naar de behandelteams; als een fellow een enorme puinhoop van zijn kamer maakt bijvoorbeeld. Daarnaast kennen zij álle fellows, juist omdat ze zich zo zichtbaar op de groepen begeven. Iedere aankomende en vertrekkende fellow krijgt dan ook een persoonlijk en liefdevol kaartje van dit mooie team. En vaak krijgen zij van hen ook lieve en dankbare briefjes terug. 

Brabantse gezelligheid

Maar liefst twintig collega’s maken deel uit van de huishoudelijke dienst in de kliniek. Zij werken iedere dag van de week in onze kliniek in Hilvarenbeek. Sommigen parttime, sommigen fulltime. Zij staan onder leiding van een teamleider.  

Het is een gezellig team, met voornamelijk collega’s uit de buurt van Hilvarenbeek. Aan Brabantse gezelligheid ontbreekt het dan ook zeker niet in dit team. Zowel bij de fellows als bij de collega’s zijn zij een geliefde groep, die altijd in zijn voor een grapje of een serieus gesprek. Naast het team in de kliniek, hebben wij ook op alle andere Yes We Can-locaties facilitair ondersteunend medewerkers. 

Yes We Can'ers over werken als huishoudelijk medewerker