Technische dienst

Bij Yes We Can Clinics doen we alles voor de fellow. Een veilige, topaccomodatie is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben wij onze eigen technische dienst. Een team van échte mannen, die met veel aandacht onze panden en terreinen onderhouden.

Tot in de puntjes

Bij Yes We Can Clinics is het gras altijd vers gemaaid. Zien de bomen, planten, struiken en heggen er verzorgd uit. Zijn de muren altijd fris geschilderd en is ieder hoekje en gaatje zorgvuldig afgewerkt. Daar zorgen de toppers van onze technische dienst wel voor.

Wanneer er onverhoopt iets kapot gaat, staan deze mannen altijd klaar om alles meteen te repareren. Ook bij onze uitbreidingen kunnen we nagenoeg alles met dit team doen. Groenvoorzieningen, techniek, elektra, schilderwerk of zelfs complete verbouwingen: dat laten we met een gerust hart aan dit team over.

Brabantse gezelligheid

De mannen van de technische dienst zijn voornamelijk werkzaam in onze kliniek in Hilvarenbeek. Maar ook voor een klus op een van onze andere locaties schakelen we hen in. Het is een groep ervaren mannen, voornamelijk afkomstig uit de omgeving van Hilvarenbeek. Aan Brabantse gezelligheid dus zeker geen gebrek. Tussen het harde werken door is er dan ook regelmatig tijd voor koffie en een babbel.

Zonder onze technische dienst zou YWCC dan ook niet hetzelfde zijn. Niet alleen onderhouden zij de boel, ook hun aanwezigheid is bijzonder belangrijk voor de fellows. Onze heren zijn altijd in voor een praatje en staan klaar voor de fellows. Soms sluit er een fellow aan bij een klus, bijvoorbeeld omdat ze het leuk vinden om te helpen, of om uit te vinden of dit beroep iets voor hem of haar zou zijn. 

Onze technische dienst zorgt ervoor dat de kliniek van YWCC een overweldigend mooie plek is, zowel voor de fellows, als voor de collega’s.

Collega's over de technische dienst van Yes We Can

Wim is jarenlang teamleider geweest van onze technische dienst. Zelfs nu hij met pensioen is, zet Wim zich nog iedere dag in om fellows een beter leven te geven. In bovenstaand filmpje vertelt hij over zijn werkzaamheden als teamleider bij Yes We Can Clinics.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures (binnen deze discipline).