Psychiaters

Bij Yes We Can Clinics zijn maar liefst 11 psychiaters werkzaam die medisch verantwoordelijk zijn en hun expertise inzetten om de levens van de jongeren in de kliniek positief te veranderen.  

Medisch verantwoordelijke experts

Tijdens de intake en de gehele behandellijn hebben de psychiaters van Yes We Can Clinics een belangrijke rol. Zij zijn de regiebehandelaar en verantwoordelijk voor het stellen van de diagnose. Andere belangrijke taken zijn het vaststellen van het behandelplan en het ondersteunende behandelbeleid.

Door onze multidisciplinaire aanpak staan zij naast de andere collega’s uit het team wat betreft inspraak, zowel bij de behandeling in de kliniek als tijdens de intake. Tijdens de multidisciplinaire overleggen en op verzoek adviseren de psychiaters behandelinhoudelijk vanuit een contextuele visie. 

Uiteraard hebben zij consulten met onze fellows, zoals wij cliënten noemen, en zijn zij een belangrijke spil in de levensveranderende fase die de jongeren in de kliniek doormaken. 

Het team van psychiaters bestaat uit gedreven professionals, die 200% gaan voor de beste behandelresultaten. Onze psychiaters werken zowel fulltime als parttime op het hoofdkantoor in Waalre, onze ambulante dagbehandeling in Eindhoven of in de kliniek in Hilvarenbeek.

De unieke multidisciplinaire werkwijze is een drijfveer voor hen om met de andere regiebehandelaren het medisch psychiatrische behandelbeleid verder te ontwikkelen, met als speerpunten innovatie, kwaliteitsverdieping en procesverbetering. 

Psychiaters werken gelijkwaardig met andere zorgprofessionals binnen ons multidisciplinaire team en leveren een persoonlijke bijdrage aan de intervisie. Door onze unieke multidisciplinaire samenwerking beslissen collega’s samen over de inhoud, wat zij willen bereiken en hoe ze dat voor elkaar krijgen. Hierbij wordt er rekening gehouden met elkaar; collega’s halen het beste in elkaar naar boven.   

Collega’s over werken bij Yes We Can Clinics als psychiater 

Psychiater Kathelyne

"Er is veel ruimte voor eigen invulling en daardoor is geen dag bij Yes We Can Clinics saai"

"Er is veel ruimte voor eigen invulling en daardoor is geen dag bij Yes We Can Clinics saai"

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures (binnen deze discipline).