Yes We Care

De extra's van werken bij YWCC

Secundaire arbeidsvoorwaarden. Geen lekker vlotte term, maar dat maakt het niet minder belangrijk of interessant. Integendeel. Yes We Can Clinics biedt natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Niet alleen volgens de CAO GGZ, maar ook gewoon op z’n ‘Yes We Can’s’.

'YWCC cares' voor haar collega's. Daarom hangen we alles wat we doen op aan Yes We Care

Gratis of met korting sporten

Yes We Work Out! Als Yes We Can’er kun jij gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten in de kliniek. Wanneer de fellows niet aan het sporten zijn, mag jij als collega onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide sportmogelijkheden: een CrossFit box, een moderne fitness, een dojo om te boksen en een multicourt. Heb je al een favoriete sportschool? Als medewerker van Yes We Can Clinics krijg je €10,- korting per maand op een sportabonnement naar keuze. Hiervoor zijn wij aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en kun je kiezen uit duizenden aanbieders bij jou in de buurt.

Gezonde snacks

Het lijkt misschien een kleinigheidje, maar wel een ontzettend waardevolle. Op alle Yes We Can locaties liggen namelijk gezonde snacks als tussendoortjes . Fruit, allerlei soorten crackers en rijstwafels bijvoorbeeld met lijnzaad of spelt, tomaatjes, mini-komkommertjes en -paprikaatjes, verschillende soorten smeersels zoals hummus en organische pindakaas en nootjes. Bij YWCC heb je nooit honger. Of dorst trouwens. Het thee-aanbod is heel divers, de koffie-keuze is reuze en ook de koffiekoekjes zijn een lekker tussendoortje, als je even wil cheaten.

Lunch en diner

In de kliniek verzorgt het topteam in de keuken dagelijks voor een vers bereide en uitgebreide lunch in onze gezellige lounge. Voor de collega’s die ook in de avonden in de kliniek zijn, of die een bordje willen mee-eten, wordt er in de kliniek dagelijks een heerlijk en gezond diner verzorgd. Dit alles tegen een zéér kleine bijdrage. Op de overige locaties is het mogelijk om tegen een sterk gereduceerd tarief een lekker broodje te bestellen voor de lunch.

Laptop en telefoon

Als jouw functie daar om vraagt, krijg je voor de duur van jouw loopbaan bij Yes We Can Clinics een prima laptop en smartphone, zodat je jouw werkzaamheden zonder problemen kan uitvoeren. Bij IT-gerelateerde vragen kun je altijd contact opnemen met onze IT-partner.

Een warm welkom

Alles, maar dan ook echt alles bij Yes We Can Clinics is tot in de puntjes verzorgd. Dus ook jouw start. Je begint in de Yes We Can Academy, waar je wordt verwelkomd met een fijn welkomstpakket. Hierin vind je niet alleen alle informatie over YWCC die er is, maar ook handige en leuke hebbedingetjes. Wat dacht je van een Dopper drinkfles en een handdoek, zodat je niet alleen in jouw functie, maar ook in de sportschool in Yes We Can-stijl kan starten?

Word onderdeel van ons team!

Werken bij Yes We Can Clinics op zich is al supermooi, maar alle extraatjes maakt het eigenlijk gewoon nog een stukje mooier. Ook onderdeel worden van ons mooie team?

Check onze openstaande vacatures