Stages

Stageplekken bij Yes We Can Clinics

Wij bieden stages aan voor de volgende vakgebieden:

-Psychologen en Orthopedagogen (Nationale en Internationale kliniek in Hilvarenbeek + Dagbehandeling in Eindhoven)

-Persoonlijk begeleiders (Beschermd wonen, Zero&Sano)

Wanneer er een stageplek beschikbaar is, zal deze verschijnen op onze vacaturesite. Via de sollicitatiebutton kun je gemakkelijk je gegevens en motivatie achterlaten.

We zien dan ook graag je solliciatie tegemoet en kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Overige stageplekken

Omdat wij besloten hebben om de ruimte die wij hebben voor werkbegeleiding en het opleiden van professionals te steken in onze collega’s en opleidingsplekken voor oud-fellows, is het mogelijk dat er geen stageplekken beschikbaar zijn voor jouw gewenste functie.

Door middel van de Yes We Can Academy, werkbegeleiding, intervisie, supervisie, visiesessies en deskundigheidsbevordering, investeren wij in de begeleiding en professionalisering van onze collega’s. Daarnaast zijn er voor verschillende collega’s een vast aantal trainingen en is voor alle Yes We Can’ers een ruim opleidingsbudget. Bij Yes We Can Clinics werkt een vast team van opleiders die vormgeven aan de ontwikkeling van verschillende disciplines binnen de organisatie. Wij bieden dan ook veel opleidingsmogelijkheden voor onze collega's. 

Daarnaast hebben wij ruimte gecreëerd om oud-fellows intern op te leiden tot jongerencoach of casemanager. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de ervaringsdeskundigheid van oud-fellows ontzettend waardevol is, hebben wij in december 2020 deze opleidingsplekken in het leven geroepen. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel oud-fellows enorm gedreven en enthousiast en maken zij het hun levensdoel om na de behandeling bij Yes We Can Clinics terug te geven wat zij hebben gekregen door er hun werk van te maken. Dit is natuurlijk geweldig en hierin willen wij hen dan ook zeker faciliteren. 

Ben jij oud-fellow?

Is het sinds jouw behandeling jouw droom geweest om bij Yes We Can Clinics te werken? Bekijk dan snel de mogelijkheden. 

Opgeleid worden tot Yes We Can'er