Stages

Eigenlijk kunnen we over de stagemogelijkheden bij Yes We Can Clinics kort zijn. Deze zijn er namelijk niet. Waarom we er dan toch een pagina aan wijden? Omdat wij zeer regelmatig, zeg maar rustig dagelijks, de vraag krijgen of er stagemogelijkheden zijn binnen Yes We Can Clinics.

Waarom Yes We Can Clinics geen stageplekken heeft

In plaats van stageplekken hebben wij besloten om de ruimte die wij hebben voor werkbegeleiding en het opleiden van professionals, te steken in onze collega’s en opleidingsplekken voor oud-fellows.

Door middel van de Yes We Can Academy, werkbegeleiding, intervisie, supervisie, visiesessies en deskundigheidsbevordering, investeren wij in de begeleiding en professionalisering van onze collega’s. Daarnaast zijn er voor verschillende collega’s een vast aantal trainingen en is voor alle Yes We Can’ers een ruim opleidingsbudget. Bij Yes We Can Clinics werkt een vast team van opleiders die vormgeven aan de ontwikkeling van verschillende disciplines binnen de organisatie. Wij bieden dan ook veel opleidingsmogelijkheden voor onze collega's. 

Daarnaast hebben wij ruimte gecreëerd om oud-fellows intern op te leiden tot jongerencoach of casemanager. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de ervaringsdeskundigheid van oud-fellows ontzettend waardevol is, hebben wij in december 2020 deze opleidingsplekken in het leven geroepen. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel oud-fellows enorm gedreven en enthousiast en maken zij het hun levensdoel om na de behandeling bij Yes We Can Clinics terug te geven wat zij hebben gekregen door er hun werk van te maken. Dit is natuurlijk geweldig en hierin willen wij hen dan ook zeker faciliteren. 

Ben jij oud-fellow?

Is het sinds jouw behandeling jouw droom geweest om bij Yes We Can Clinics te werken? Bekijk dan snel de mogelijkheden. 

Opgeleid worden tot Yes We Can'er